26 iul. 2024 | 14:53

Decizia luată de Eva Măruță după ce a devenit actriță la doar opt ani. Vrea să calce pe urmele mamei ei celebre: ”Abia aștept”

Diverse
Decizia luată de Eva Măruță după ce a devenit actriță la doar opt ani. Vrea să calce pe urmele mamei ei celebre: ”Abia aștept”
la doar 8 ani, a avut un succes de boxoffice în cinematografe

Andra și Cătălin Măruță, unul din cele mai urmărite cupluri din shobiz-ul românesc, sunt mândri de cei doi copii ai lor. Dar se pare că, după lansarea ca actriță, fanii aua flat despre decizia luată de Eva Măruță, la doar opt ani. Micuța spune că vrea să calce pe urmele mamei ei celebre.

Eva Măruță, la doar opt ani, a devenit actriță

În 2024, familia Măruță a reușit să strălucească pe covorul roșu, odată cu lansarea peliculei „Tati part time”, o comedie românească încântătoare care a cucerit inimile publicului cu amestecul său unic de umor și povești emoționante. Protagoniștii principali au fost actorul Alex Bogdan, sub bagheta regizorală semnată de Letiția Roșculet.

Decizia luată de Eva Măruță după ce a devenit actriță la doar opt ani. Vrea să calce pe urmele mamei ei celebre: ”Abia aștept”

imaginin de la avanpremiera filmului

Cu alte cuvinte, pe lângă un om de televiziune, Cătălin Măruță, o artistă completă, Andra, acum familia are și o micp actriță, cu talent ce-i drept, în persoana micuței de 8 ani, Eva Măruță.

„Din păcate, pot tăia niște aripi”

Dar, nu lipsită de critici performanța fiicei lor, cei doi părinți declară că sunt extrem de mândri de realizarea Evei. Ba mai mult, Cătălin Măruță avea să reacționeze public la valul de critici la adresa fiicei sale:

„„«Nu vei reuși niciodată», «Ești praf», «Lasă-te de meserie». Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine?

Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens.

Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.”, a scris Cătălin Măruță.

Decizia luată de Eva Măruță după ce a devenit actriță la doar opt ani. Vrea să calce pe urmele mamei ei celebre: ”Abia aștept”

Frumoasa familie Măruță

Micuța Eva Măruță vrea să calce pe urmele mamei ei celebre

Deloc intimidată de comentariile critice sau acide, se pare că Eva știe ce vrea să facă pe mai departe, asta în afară de actorie. Odată cu succesul  înregistrat cu pelicula amintită, Eva Măruță a prins mai mult curaj, astfel că a luat o decizie importantă, și anume vrea să calce pe urmele mamei ei celebre.

Așa cum anunța chiar tatăl ei, aceasta va lansa în curând o primă piesă muzicală, intitulată „Praf de Stele”. Eva speră că va reuși să ajungă cu această piesă la și mai mulți fani.

Decizia luată de Eva Măruță după ce a devenit actriță la doar opt ani. Vrea să calce pe urmele mamei ei celebre: ”Abia aștept”

Eva Măruță, pe urmele mamei sale

Anunțul referitor la lansarea piesei avea să-l facă și Eva pe contul de Instagram, unde fanii au putut citi și parte din versurile acestei melodii:

„Abia aștept să ascultați piesa și să vedeți videoclipul! Piesa va fi alături de Andra și un invitat special. Oare ghiciți cu cine?”, a spus Eva Măruță pe pagina sa de Instagram.

Piesa este făcută în colaborare cu celebra sa mamă, Andra, și alături de What’s UP. Rămâne să așteptăm premiera clipului, pe 30 iulie a.c., și să vedem dacă va avea succesul scontat sau nu.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Veste mare de la Buckingham. Kate se va transforma total
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro