10 sept. 2024 | 14:20

Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari VIDEO

Monden
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari VIDEO
Cum a aratat Romina Gingasu mireasa

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, fiul fondatorului celebrului brand de automobile Ferrari, a dezvăluit recent detalii emoționante de la nunta lor. Evenimentul a fost unul discret, dar plin de momente speciale, printre care și prezența surpriză a cunoscutului cântăreț italian, Al Bano.

Al Bano, surpriza de la nunta Rominei Gingașu cu Piero Ferrari

Romina Gingașu a povestit, de curând, cum interpretul Al Bano a fost invitat la nuntă fără să știe unde urma să cânte.

”Numele meu vine de la Romina Power, iar Al Bano nu a știut până în ultimul moment că va cânta la nunta noastră. A fost chemat prin manager, iar la nuntă am cântat împreună ‘Felicita’. A fost un moment foarte emoționant”, a declarat Romina Gingașu într-un interviu acordat celor de la DigiFM.

Nunta a avut loc pe 24 iulie 2021, pe insula Capri, într-un cadru elegant, unde tortul cu portocale și prestația lui Al Bano au creat o atmosferă de neuitat. Imaginile de la ceremonie surprind eleganța și rafinamentul acestei zile speciale.

Imagini cu rochia pe care a purtat-o Romina Gingașu în ziua cea mare

Romina Gingașu, originară din comuna Mânăstirea, județul Călărași, a fost o mireasă strălucitoare, purtând o rochie de mireasă simplă, dar elegantă, care a reflectat personalitatea ei puternică și rafinată.

Deși obișnuită cu un stil de viață luxuriant, șatena a dezvăluit că preferă lucrurile simple și că, la evenimente publice, a purtat chiar și ținute de la branduri accesibile, cum ar fi H&M.

Romina Gingașu, care a studiat la Academia Tehnică Militară, a mărturisit că viața alături de Piero Ferrari a fost o provocare la început, însă cei doi au reușit să se adapteze unul la stilul de viață al celuilalt.

”Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta.”, a spus șatena.

Citește și Cum i-a dovedit Romina Gingașu milionarului Piero Ferrari că nu o interesează banii lui: “Orice bărbat s-ar gândi”!

”Am decis că nu vom avea copii”

Deși Romina Gingașu și Piero Ferrari formează un cuplu solid, cei doi au luat decizia de a nu deveni părinți.

”Am decis că nu vom avea copii. Eu am crescut fără tată, iar tatăl meu a murit când aveam 11 ani. Nu vreau să îmi asum responsabilitatea de a crește un copil fără tată”, a explicat Romina Gingașu în cadrul podcastului ”Acasă la Măruță”.

În plus, Romina Gingașu a ales să nu adopte numele Ferrari din motive legale și comerciale, preferând să își păstreze numele de fată, Gingașu. Ea a explicat că acest lucru i-ar fi complicat viața, având în vedere că Ferrari este o marcă înregistrată.

Cu toate acestea, șatena se simte mândră și recunoscătoare pentru viața pe care o are alături de Piero Ferrari, exprimându-și dragostea și devotamentul față de acesta într-un mod discret și elegant.

Citește și Câți bani are Romina Gingașu, de fapt. Ce proprietăți deține soția lui Piero Ferrari în străinătate!

Digisport.ro
CSA Steaua, prima reacție după ce a fost amendată, iar meciul cu Csikszereda nu a mai fost programat
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cristina Șișcanu, ceartă în plină stradă cu un polițist. Soția lui Mădălin Ionescu a filmat totul
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Predicția făcută de P. Diddy cu 25 de ani în urmă. Se vedea după gratii, din cauza orgiilor decadente
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Este cea mai tristă zi. S-a stins marea doamnă a lumii filmului. Românii au crescut cu filmele ei
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro