02 sept. 2024 | 09:21

Fotbalist celebru, împușcat în timpul unei tentative de jaf. Fanii sunt șocați, Ricky Pearsall se află în stare gravă

Știri generale
Fotbalist celebru, împușcat în timpul unei tentative de jaf. Fanii sunt șocați, Ricky Pearsall se află în stare gravă
Fotbalist celebru, impuscat in timpul unei tentative de jaf

Ricky Pearsall, unul dintre cei mai talentați și apreciați jucători de fotbal american, a fost împușcat în piept în timpul unei tentative de jaf în Union Square, San Francisco. În prezent, sportivul de 23 de ani se află în stare gravă la spital, iar fanii sunt extrem de îngrijorați cu privire la starea lui de sănătate.

Ricky Pearsall, rănit grav în timpul unei tentative de jaf

Sâmbătă după-amiază, în inima orașului San Francisco, Ricky Pearsall a fost victima unui incident violent în timpul unei tentative de jaf. Sportivul a fost împușcat în piept, suferind o rană extrem de gravă care l-a dus de urgență la spital.

Conform informațiilor oferite de echipa sa, San Francisco 49ers, fotbalistul se află într-o stare critică, dar stabilă, medicii luptând să îi salveze viața, notează BBC.

Incidentul a avut loc în Union Square, o zonă aglomerată și populară din oraș, ceea ce a amplificat șocul resimțit de comunitatea locală și de fanii sportului. Alături de Ricky Pearsall, alți doi bărbați au fost răniți în timpul aceluiași incident și au fost transportați la spital pentru tratament.

Un suspect a fost reținut de poliție

Poliția din San Francisco a reacționat prompt la fața locului, reușind să rețină un suspect în vârstă de 17 ani, despre care se crede că ar fi fost implicat în tentativa de jaf care a dus la împușcarea lui Ricky Pearsall.

Ofițerii au declarat că acuzațiile împotriva tânărului sunt în curs de judecată, iar investigațiile continuă pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Potrivit autorităților, în timpul investigației preliminare, s-a confirmat că unul dintre suspecți a încercat să îl jefuiască pe Ricky Pearsall, ceea ce a dus la confruntarea care s-a soldat cu tragicul incident.

Deși suspectul principal a fost reținut, poliția continuă să caute orice altă persoană implicată și să adune probe care să clarifice pe deplin situația.

Citește și Sportivă găsită moartă în apartamentul său. Pilar Victoria avea doar 28 de ani!

Stare de şoc la clubul la care activează Ricky Pearsall

Colegii și fanii lui Ricky Pearsall sunt în stare de șoc după aflarea veștii. Pe rețelele sociale, mii de mesaje de susținere și încurajare au fost trimise către jucător și familia sa, în speranța unei recuperări rapide.

Echipa sa, San Francisco 49ers, a emis un comunicat prin care își exprimă solidaritatea cu sportivul și familia acestuia, menționând că întreaga organizație este alături de el în aceste momente dificile.

Deși starea lui Ricky Pearsall este stabilă, drumul său spre recuperare este lung și incert. Între timp, fanii continuă să își exprime speranța că acesta va reuși să depășească aceste momente grele și să revină pe teren.

Citește și Ianis Hagi primește o nouă lovitură de la Rangers după ce i s-a tăiat salariul!

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei lui
Unica.ro
Vreme surprinzătoare în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa temperaturi
EVZ.ro
Tristan Tate și-a preluat mașinile confiscate de DIICOT! Cum arată 4 milioane de euro returnate
Spynews
Anvelopele care devin obligatorii în România. Toți șoferii trebuie să circule cu ele
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro