27 aug. 2024 | 09:53

O nouă nuntă regală în Europa. Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu un șaman care susține că a înviat din morți

Monden
O nouă nuntă regală în Europa. Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu un șaman care susține că a înviat din morți
„Când eram departe de ea, o vedeam în mintea mea și apoi pleca”

Conform celor mai recente documente, în Europa la acest moment mai sunt douăsprezece monarhii suverane în Europa. Din acestea, șapte sunt regate, iar trei sunt principate. Într-unul din cele șapte regate se anunță o nouă nuntă regală în Europa. Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu un șaman care susține că a înviat din morți.

Au mai rămas 12 monarhii suverane în Europa

Așa cum spuneam la început, Europa încă mai are monarhii, și după cum bine știm acestea sunt în Danemarca, Norvegia, Suedia, Regatul Unit, Spania, Țările de Jos și Belgia, care regate, și în Andorra, Liechtenstein și Monaco, ca principate.

Printre aceste monarhii suverane se numără și cea a Norvegiei, ce datează de mai bine de o mie de ani, Harald Fairhair fiind considerat primul rege norvegian.

Conform datelor istorice, acesta a unit micile regate ale Norvegiei într-un singur regat în jurul anului 885.

O nouă nuntă regală în Europa

Aici, în curând vom asista la o nouă nuntă regală în Europa, având în vedere anunțata căsătorie a Prințesei Martha Louise a Norvegiei. Dar, conform presei locale, deși evenimentul este deja îmbrăcat în contorverse, riscă să fie umbrit și de nemulțumiri cu privire la contractele media alese de cuplu.

Nunta, care va avea loc pe 31 august, marchează prima nuntă regală din Norvegia din ultimii 22 de ani, de la unirea prințului și prințesei moștenitoare. Cu toate acestea, planificarea meticuloasă pentru această ocazie ar fi fost perturbată de anunțul celor doi că au vândut drepturile pentru cele trei zile de sărbătoare revistei Hello!

O nouă nuntă regală în Europa. Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu un șaman care susține că a înviat din morți

De asemenea, se spune că au semnat un acord cu Netflix pentru un documentar exclusiv, iar o echipă de filmare a fost văzută urmărind cuplul, cu o parte din echipă legată de proiectele anterioare care au fost difuzate pe platformă.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu un șaman care susține că a înviat din morți

Prințesa norvegiană Martha Louise și șamanul american Durek Verrett se vor căsători pe 31 august. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, „în circumstanțe neobișnuite”, mai spun cei de la Hello!

Prințesa Martha Louise a fost căsătorită anterior cu scriitorul Ari Behn, care s-a sinucis în 2019, la doi ani după divorțul lor.

Martha a început să se întâlnească cu șamanul Durek Verrett în 2019, iar logodna lor a fost anunțată în iunie 2022. Mirele se descrie ca „un șaman din a șasea generație a cărui misiune este să aducă practica antică a șamanismului în mainstream”.

O nouă nuntă regală în Europa. Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu un șaman care susține că a înviat din morți

Din ceea ce se știe despre Durek Verrett, acesta s-a născut în Sacramento, California, iar Martha a fost rapidă în a respinge afirmațiile celor care, inclusiv mama sa înstrăinată Veruschka Urquhart, spun că nu a avut o educație bogată.

Potrivit unui raport BBC, „a susținut că a înviat din morți și că a prezis atacurile din 11 septembrie din Statele Unite cu doi ani înainte ca acestea să aibă loc”. El ar fi recomandat chiar și exerciții pentru a îndepărta „amprentele” din părțile intime ale femeilor lăsate de partenerii sexuali anteriori.

Controversele din jurul cuplului Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett

Controversele din jurul cuplului sunt destul de mari, iar relatările despre cei doi par a veni dintr-un film. În noiembrie 2022, ea a renunțat la îndatoririle sale regale pentru a se putea concentra asupra afacerii sale de medicină alternativă cu viiorul soț, Durek Verrett.

„A existat agitație cu privire la faptul că am luat o cale diferită. Au existat multe critici, mai ales că sunt spirituală în Norvegia, acest lucru este tabu.

Cred că poporul norvegian a decis că este mai bine să mă retrag din cauza opiniilor lui Durek.”, a declarat Prințesa Martha Louise.

Acesta din urmă a fost adesea numit „vraci”, iar cei doi au fost criticați pentru convingerile lor alternative. Spre exemplu, Prințesa Martha Louise, în vârstă de 51 de ani, a declarat că poate vorbi cu îngerii.

De cealaltă parte, viitorul soț, șamanul Durek Verrett, în vârstă de 48 de ani, susține că „comunică cu o gamă largă de spirite, mânuiește medicina antică și are un medalion care îl ajută să se ferească de energiile grele, vrăji și întuneric”.

Atât Louise, cât și Verrett sunt cunoscuți pentru declarațiile controversate și credințele lor alternative. Martha Louise, o femeie divorțată care are trei fiice, și-a împărtășit aceste declarații în cărți și cursuri, făcând o mulțime de bani.

Verrett a sugerat că boala secolului XX, cancerul, este o alegere și ar fi vândut medalioane online pentru a alunga COVID-19, care s-a mutat recent în Norvegia înainte de nuntă.

„Când eram departe de ea, o vedeam în mintea mea și apoi pleca, iar eu plângeam și mă întorceam la ceea ce făceam.

Pentru mine, ceea ce mă emoționează este că mă trezesc în fiecare zi lângă această femeie frumoasă.”, a povestit pentru podcastul HeartSmart:

Șamanul Durek Verrett, cu jumătate de milion de urmăritori

În aprilie, prințesa a distribuit pe Instagram o serie de fotografii ale casei copilăriei lui Durek, despre care a spus că valorează astăzi mai mult de 2 milioane de lire sterline.

Ea a inclus, de asemenea, o declarație a unuia dintre prietenii din copilărie ai logodnicului ei, care a spus că Durek a fost „unul dintre cei mai bogați copii de la școală”.

O nouă nuntă regală în Europa. Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu un șaman care susține că a înviat din morți

Are aproape o jumătate de milion de urmăritori pe Instagram și se mândrește cu o serie de legături la Hollywood. Printre clienții săi celebri se numără actrițele Gwyneth Paltrow, Selma Blair, Nina Dobrev și Rosario Dawson, precum și fondatorul Bulletproof Coffee, Dave Asprey.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro