22 aug. 2024 | 11:21

Gina Pistol a explicat clar de ce nu vrea să o expună pe fiica ei: “De ce să-i fac asta copilului meu”. Ce reguli i-a impus lui Josephine

Monden
Gina Pistol a explicat clar de ce nu vrea să o expună pe fiica ei: “De ce să-i fac asta copilului meu”. Ce reguli i-a impus lui Josephine
Gina Pistol a explicat clar de ce nu vrea sa o expuna pe fiica ei

Gina Pistol revine pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii MasterChef, alături de Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. După o pauză necesară pentru odihnă și regenerare, vedeta este pregătită să își recâștige locul în fața publicului. Cu toate acestea, într-un interviu acordat recent, blondina a făcut câteva declarații importante referitoare la viața sa personală, mai ales în ceea ce privește fiica sa, Josephine.

Motivul pentru care Gina Pistol nu vrea să o expună pe fiica ei

Gina Pistol și Smiley au decis să mențină o barieră între viața personală și viața publică a fiicei lor, Josephine. Într-un interviu acordat celor de la Cancan, prezentatoarea TV a spus motivul pentru care nu dorește să expună chipul copilului pe rețelele sociale.

”Nu vreau să o arăt în mediul online. Consider că nu o ajută cu nimic. Mă gândesc și la energii, dar ai văzut că noi suntem oameni mari, iar uneori ne este greu să gestionăm ce se întâmplă în mediul online.

De ce să îi fac asta copilului meu, când el acum își formează personalitatea, partea emoțională? Nu vreau să o expun la niște chestii care nu o ajută”, a declarat vedeta.

Gina Pistol subliniază importanța protejării intimității micuței, considerând că aceasta nu are nevoie de presiunea și atenția publicului, care adesea pot fi copleșitoare.

”Încerc să rămân conectată cu ea cât pot”

Odată cu reîntoarcerea ei pe micile ecrane, Gina Pistol trebuie să găsească un echilibru între carieră și viața de familie.

”S-a schimbat dinamica de când am reînceput filmările. E greu, dar încercăm să stea Andrei cu ea când sunt eu la filmări și invers, pentru că și el filmează la Vocea României.

Când are ocazia, mai vine pe la platou, îi trimit mesaje audio, video. Încerc să rămân conectată cu ea cât pot”, spune moderatoarea.

Deși au un program extrem de încărcat, Gina Pistol și Smiley fac tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu fiica lor și să-i ofere acesteia o educație aleasă.

Te-ar mai putea interesa și Gina Pistol, ravisantă la MasterChef. Apariție de senzație lângă Dumitrescu și Scărlătescu, fanii nu și-au putut lua ochii de la ea!

Ce reguli i-a impus Gina Pistol lui Josephine

În cadrul aceluiași interviu, Gina Pistol a spus că ea și soțul ei impun reguli clare pentru a asigura o dezvoltare echilibrată și sănătoasă a micuței.

”Amândoi o răsfățăm exact cât trebuie și impunem reguli când trebuie. Consider că avem o relație foarte echilibrată cu ea. E un copil adorat, iubit, doar că îi impunem și reguli.

Cred că regulile sunt sănătoase. Top trei reguli ar fi: fără ecrane, fără zahăr și am învățat-o atunci când are tantrumuri să-mi spună ce simte”, explică vedeta de la Pro Tv.

Te-ar mai putea interesa și Surpriza pe care i-a făcut-o Gina Pistol lui Smiley, de ziua lui de naștere. Cei doi sunt topiți unul după celălalt VIDEO!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a lipsit Ceaușescu la inaugurarea metroului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro