22 aug. 2024 | 10:27

Epuizată și complet schimbată. Ultima apariție a Madonnei a îngrijorat pe toată lumea. Imagini tulburătoare cu celebra artistă

Monden
Epuizată și complet schimbată. Ultima apariție a Madonnei a îngrijorat pe toată lumea. Imagini tulburătoare cu celebra artistă
Epuizata si complet schimbata

Madonna, iconicul star pop cunoscut pentru energia și vitalitatea sa, a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată, care a stârnit îngrijorări printre fani. În timpul unei vizite la Terracina, Italia, artista de 66 de ani a părut epuizată și slăbită, în timp ce se sprijinea de noul ei partener de viață, Akeem Morris, în vârstă de 28 de ani.

Imaginile cu Madonna care i-au îngrijorat pe fani

Madonna, în vârstă de 66 de ani, se află în Italia la invitația renumiților designeri Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Cazată la reședința acestora, vedeta a profitat de ocazie pentru a explora frumusețile locale, printre care și arhitectura fascinantă din Terracina, informează Daily Mail.

Totuși, după o zi lungă în care a vizitat mai multe obiective turistice, cântăreața a părut extrem de obosită și abătută. Îmbrăcată într-un costum din dantelă neagră, Madonna a fost văzută ținându-se de mână cu Akeem Morris, care a fost un real sprijin pentru ea. La un moment dat, alături de cuplu, s-au aflat și fiicele gemene ale artistei, Estere și Stella, în vârstă de 11 ani.

O apariție care ridică semne de întrebare

Deși Madonna este cunoscută pentru stilul ei extravagant și energia inepuizabilă, de data aceasta a apărut schimbată, purtând un văl pe cap și ochelari de soare închiși la culoare, probabil pentru a-și ascunde oboseala. Vezi imaginile șocante cu artista AICI!

După cină, cei patru au continuat să viziteze câteva dintre atracțiile istorice ale orașului, însă Madonna părea din ce în ce mai slăbită, fiind sprijinită constant de iubitul ei mai tânăr.

Această schimbare vizibilă în starea ei de sănătate și aspectul obosit au alarmat fanii, mai ales în contextul problemelor de sănătate pe care artista  le-a avut în ultimul an.

În iunie 2023, Madonna a fost internată de urgență în spital din cauza unei infecții bacteriene grave, care a necesitat intubare și a lăsat-o într-o stare critică.

Te-ar mai putea interesa și Loredana Groza, comparată cu Madonna. Cum a apărut în miez de noapte artista, ţinuta a atras atenţia FOTO!

Vedeta a trecut printr-o recuperare dificilă

Deși a anunțat că și-a revenit, sănătatea ei pare să rămână fragilă. Turneul Madonnei ”Celebration Tour”, programat inițial să înceapă în iulie 2023, a fost amânat cu trei luni din cauza acestor complicații medicale.

După ce a ieșit din spital, artista a mărturisit că plămânii și rinichii ei au fost sever afectați și că a existat un risc semnificativ de a nu supraviețui.

Te-ar mai putea interesa și Madonna nu mai are limite! Cum a apărut artista ajunsă deja la 65 de ani FOTO!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro