17 aug. 2024 | 17:21

Imagine virală cu David Popovici. Cum a fost surprins campionul olimpic în trafic VIDEO

Sport
Imagine virală cu David Popovici. Cum a fost surprins campionul olimpic în trafic VIDEO
Imagine virala cu David Popivici

David Popovici a devenit protagonistul unei postări recente pe Facebook. În fotografie, campionul olimpic apare la volanul uneia dintre cele două mașini Hyundai Ioniq 5 pe care le-a primit cadou de la Fundația Țiriac, în semn de apreciere pentru performanțele sale remarcabile de la Jocurile Olimpice 2024.

Ion Țiriac le-a oferit mașini tuturor medaliaților români de la Jocurile Olimpice 2024

Ion Țiriac a decis să premieze fiecare medalie obținută de olimpicii români de la Paris cu câte o mașină Hyundai Ioniq 5. Astfel, David Popovici a primit două autoturisme pentru cele două medalii câștigate.

La scurt timp după ce a intrat în posesia premiului, sportivul a fost surprins în trafic la volanul uneia dintre mașinile primite. Fotografia cu înotătorul a fost publicată pe Facebook de Rei Kano. Vezi imaginea și în galeria FOTO a acestui articol!

Poza a devenit rapid virală, capturând momentul în care tânărul campion își savurează noul dar și trăiește bucuria succesului într-un mod foarte personal.

Mesajul transmis de David Popovici cu ocazia participării la evenimentul organizat de Țiriac

David Popovici a mărturisit că această perioadă post-olimpică este una de adaptare. ”Greu am reușit să mă detașez. Au fost atât de multe zile, luni, ani în pregătirea acestor Jocuri, iar în 1 minut și 44 de secunde s-au încheiat brusc!”, a declarat el, în cadrul evenimentului care s-a desfășurat la Otopeni.

Campionul subliniază că este important să înveți să te relaxezi și să găsești echilibrul între performanță și viața personală. El apreciază inițiativa lui Ion Țiriac și speră ca mai mulți oameni de afaceri să sprijine sportul românesc.

Te-ar mai putea interesa și Primele imagini de la premierea medaliaților de la Jocurile Olimpice. Cum arată mașinile pe care Ion Țiriac le-a oferit sportivilor!

Planurile Fundației Țiriac

Ion Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac, a exprimat dorința de a dubla numărul de medalii și mașini oferite la viitoarele Jocuri Olimpice de la Los Angeles.

”Dacă la Los Angeles obținem medalii pentru 44 de mașini, le fac 44 de mașini”, a spus el. Fundația Țiriac continuă să investească în sport și tineret, oferind sprijin valoros pentru sportivii români.

Te-ar mai putea interesa și Ion Țiriac, discurs impresionant în fața medaliaților de la Jocurile Olimpice: „Ne-au dat o rază de soare. Ne-au arătat că poate suntem pe drumul bun”!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Ungaria pune stop la graniță. Ungurii vor să schimbe regulile în UE. Anunț de la Budapesta
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro