05 aug. 2024 | 08:56

Cele 7 cuvinte rostite de Prințul William cu o seară înainte de nunta cu Kate Middleton. Totul a ieșit la iveală abia acum

Monden
Cele 7 cuvinte rostite de Prințul William cu o seară înainte de nunta cu Kate Middleton. Totul a ieșit la iveală abia acum
Cele 7 cuvinte rostite de Prințul William cu o seară înainte de nunta cu Kate Middleton

În aprilie 2024, Prințul William și Kate Middleton, acum Prințul și Prințesa de Wales, au împlinit 13 ani de căsnicie și împreună au 3 copii: George, de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 8 ani, și Prințul Louis, de 5 ani. Iată care au fost cele 7 cuvinte rostite de Prințul William cu o seară înainte de nunta cu Kate Middleton.

Care au fost cele 7 cuvinte rostite de Prințul William cu o seară înainte de nunta cu Kate Middleton

Emoțiile dinaintea nunții sunt normale pentru toată lumea, chiar și pentru familia regală. Cu o noapte înainte ca Prințul William să se căsătorească cu Prințesa Kate, era foarte emoționat.

Vineri, pe 19 aprilie 2011, la ora 11, Prințul William de Wales și Kate s-au căsătorit la Westminster Abbey. Înainte de ceremonie, Kate a călătorit cu mașina împreună cu tatăl ei de la Hotelul Goring, pe The Mall, până la Parliament Square.

Totuși, cu o noapte înainte, Prințul William a fost întâmpinat în fața Clarence House, unde și-a petrecut noaptea alături de cavalerul de onoare și fratele său, Prințul Harry.

Întâmpinat de o mulțime de susținători plini de afecțiune, William a avut un schimb de replici plăcut cu unul dintre fanii regali care așteptau să sărbătorească înainte de ziua cea mare. Într-un scurt schimb de replici cu unul dintre fanii regali, Prințul William a spus: „Sper să nu fiu prea emoționat mâine,” împărtășindu-și emoțiile legate de nuntă, la fel ca mulți miri înaintea lui, chiar dacă nunțile lor nu sunt afaceri de stat.

În altă parte a Londrei, însoțită de domnișoara de onoare, sora ei Pippa Middleton, și mama ei, Carole Middleton, o Kate zâmbitoare a fost văzută salutându-și fanii adunați în fața Hotelului Goring din Londra, unde mireasa își petrecea ultima noapte de celibatară în Royal Suite a hotelului de lux.

După o repetiție generală la Westminster Abbey, Kate și familia ei au fost lăsați în fața hotelului, unde mireasa radia de fericire și saluta binevoitorii care o aclamau pentru a-i atrage atenția viitoarei prințese.

Ce a declarat un expert în limbajul corpului despre Prințul William

În ziua cea mare, după ce a ajuns la Westminster Abbey, un expert în limbajul corpului a declarat că Prințul William era destul de nervos, însă odată cu sosirea lui Kate, s-a liniștit. Vorbind pentru Daily Express, expertul în limbajul corpului, Darren Stanton, a dezvăluit: „Când William a ajuns la Westminster Abbey, se simțea că era neliniștit, deoarece își freca mâinile. Este o reacție naturală în ziua nunții, majoritatea oamenilor simțind nervozitate sau anxietate. Se vedea că inima îi bătea rapid și își frământa mâinile, ceea ce sunt gesturi tipice pentru a arăta neliniște.”

Expertul a lăudat calmul și comportamentul colectat al lui Kate, despre care a spus că i-a oferit lui William capacitatea de a continua  ceremonia și de a rămâne calm. Darren a spus: „Era foarte asemănătoare cu Kate cea încrezătoare pe care o vedem acum. Pe măsură ce ceremonia avansa, era clar că ea i-a dat putere lui William și i-a crescut încrederea. Emoțiile lui erau inițial destul de ridicate și era plin de nervi, dar s-a relaxat curând cu Kate lângă el.”

În aprilie 2024, Prințul William și Kate, acum Prințul și Prințesa de Wales, sunt căsătoriți de 13 ani. Ei au 3 copii: George, de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 9 ani, și Prințul Louis, de 6 ani.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ne așteaptă o iarnă grea. Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele din anii trecuți
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce condiții trebuie respectate
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro