27 iul. 2024 | 15:47

De ce se duc românii în vacanță în Turcia la all inclusive. Ce ți se oferă, mai exact: ”Totul este țiplă!”

Turism
De ce se duc românii în vacanță în Turcia la all inclusive. Ce ți se oferă, mai exact: ”Totul este țiplă!”
De ce se duc romanii in vacanta in Turcia la all inclusive. Ce ti se ofera, mai exact Totul este tipla

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că tot mai mulți români aleg să-și petreacă vacanța de vară în Turcia sau Grecia. De exemplu, Antalya este, fără îndoială, una dintre cele mai populare destinații, iar asta datorită peisajelor sale superbe și serviciilor all inclusive. Recent, celebrii vloggeri de călătorie de la ”HaiHui în doi” au petrecut câteva zile în acest oraș minunat din Turcia și au dezvăluit motivele pentru care el atrage atât de mulți români.

O decizie spontană

Plecarea lor din România a fost pe cât de spontană, pe atât de bine organizată. Miercuri, 17 iulie 2024, fără nici o pregătire prealabilă, au decis să facă o escapadă de câteva zile până duminică, 21 iulie.

În doar câteva ore au găsit bilete de avion, iar cu ajutorul unei agenții de turism, cazarea și transferul de la aeroport au fost rezolvate rapid.

”Când ne-am trezit de dimineață n-am știut că astăzi vom pleca sau că vom dormi în altă țară,” au povestit vloggerii.

Experiența all inclusive

Principalele motive pentru care au ales Antalya au fost dorința de a se odihni, de a experimenta conceptul de all inclusive în Turcia și de a înțelege de ce această destinație este atât de populară printre români.

În vlogul lor postat pe YouTube, au detaliat întreaga experiență trăită în resorturile luxoase din Antalya.

”Așteptările mele chiar au fost depășite, până acum. Totul este țiplă. Surpriza este priveliștea. Suntem la ultimul etaj, avem un jacuzzi (pe terasă).

Eu voiam să explorez Turcia cu mașina. Chiar nu voiam să vin la ultra all inclusive, dar mă bucur că am făcut-o. Welcome în vacanța vloggerilor!

Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva. Ne așteptam la ceva cu review-uri multe, pentru că întotdeauna este important să mergem la un hotel testat de alții, să aibă notă bună”, au spus cei doi vloggeri români.

  • Servicii și facilități oferite

Resorturile all inclusive din Antalya sunt cunoscute pentru gama variată de servicii și facilități oferite. De la piscine impresionante, spa-uri, centre de fitness și activități recreative, până la spectacole de divertisment și restaurante cu diverse specificuri culinare, turiștii au la dispoziție tot ce au nevoie pentru o vacanță de neuitat.

Fiecare resort încearcă să își depășească concurența, oferind servicii de înaltă calitate și experiențe unice.

  • Relaxare și confort

Un alt punct forte al vacanțelor all inclusive în Antalya este confortul oferit. Turiștii nu trebuie să își facă griji pentru mese, băuturi sau alte cheltuieli adiționale, totul fiind inclus în prețul pachetului de vacanță.

Acest lucru le permite să se relaxeze complet și să se bucure de fiecare moment al vacanței lor, fără stresul organizării detaliilor zilnice.

  • Raport calitate-preț

Un alt motiv pentru care Antalya este atât de popular este raportul excelent calitate-preț. Chiar dacă la prima vedere prețurile pot părea mari, serviciile și facilitățile oferite justifică investiția.

Multe resorturi oferă oferte speciale și reduceri pentru rezervările făcute din timp, făcând astfel aceste vacanțe accesibile pentru un număr mai mare de turiști.

Citește și Țara din Europa cu cele mai bune plaje și peisaje de vis. Nu este Grecia, dar tot mai mulți turiști își fac vacanțele acolo!

Vacanțele all inclusive în Antalya sunt preferatele multor români

Vacanțele all inclusive în Antalya oferă românilor o combinație perfectă de relaxare, confort și lux la prețuri accesibile.

Resorturile din această destinație turistică sunt bine pregătite să ofere o experiență de neuitat, iar serviciile de înaltă calitate și facilitățile variate asigură o vacanță perfectă pentru toți turiștii.

Vloggerii de la „HaiHui în doi” au confirmat prin experiența lor personală că Antalya merită cu siguranță să fie pe lista de destinații a oricărui turist român.

Citește și S-a închis o celebră insulă turistică. Mulți își făceau vacanțele acolo, care e motivul FOTO!

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Ce ingrediente se regăsesc în salamul Victoria! Puțină lume citește eticheta produsului înainte să-l cumpere
EVZ.ro
Cătălin Scărlătescu scoate la iveală noi detalii despre Masterchef: Fac mișto de mine
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce mesaj i-a dat secretara de la Medicină fiului înainte de a se sinucide
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Bridgerton, sezonul patru. Supriza pregătită pentru fanii serialului
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii dau lovitura în România! Tun imens chiar la București
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
Aceste tichete se majorează din octombrie 2024. Sumele în plus vor intra direct pe card
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro