17 iun. 2024 | 15:55

Cum arată Mircea Solcanu la mai bine de 10 ani de când s-a retras din televiziune. Cu ce se ocupă acum VIDEO

Monden
Cum arată Mircea Solcanu la mai bine de 10 ani de când s-a retras din televiziune. Cu ce se ocupă acum VIDEO
Cum arată acum Mircea Solcanu

Mircea Solcanu a renunțat la televiziune în urmă cu mai mulți ani. A început o nouă viață, departe de camerele de filmat și mai aproape de Dumnezeu, spune el. Ce a făcut de când s-a retras din televiziune?

Ce dezvăluiri a făcut Mircea Solcanu

De ani buni a renunțat la televiziune și nu regretă decizia făcută. Și-a schimbat viața total de când a dispărut de pe micile ecrane. S-a  retras la Constanța, orașul său natal, iar acum este mult mai aproape de Dumnezeu.

Fostul prezentator TV a fost invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, unde a povestit ce a mai făcut în ultimii ani, de când a renunțat la televiziune. Mircea Solcanu a mărturisit că este pensionar și că încasează doar 1.100 de lei. Din cauza unor datorii la ANAF, pensia este mai mică.

De asemenea, spune că cel mai important lucru pe care l-a făcut de când s-a retras din televiziune a fost că l-a descoperit pe Dumnezeu.

„Mă întreabă lumea ce-am făcut în ăștia 10 ani și eu le răspund – nimic. Păi cum? Așa. Da m-am preocupat cu Dumnezeu”, a spus acesta.

Citește și: Ce pensie a primit Mircea Solcanu în ianuarie 2022, după ce Guvernul a promis majorări: „Dădeam petrecere” (exclusiv)

A descoperit că are o tumoare pe creier

În anul 2012, Mircea Solcanu a descoperit că are o tumoare pe creier, din cauza căreia a fost supus unei operații foarte riscante. Tumoarea pe care a avut-o i-a spart timpanul de la urechea dreaptă, iar acum a rămas fără auz.

Într-un interviu acordat Ciao în vara anului trecut, Mircea Solcanu a povestit cum a trecut peste acea perioadă din viața lui și cât de bine s-a recuperat.

„Slavă Domnului, binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă.”

Acum se simte mai bine și nu mai merge nici la controale, dar cel mai tare îl deranjează că nu mai poate asculta muzica pe care o iubește.

„(Mă deranjează cel mai tare – n. red.) Faptul că nu mai pot să-l ascult pe Mozart sau Abba, așa cum știa sufletul meu că sună.”

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Kylie Minogue a anunţat un nou turneu. Fanii vor avea parte de surprize mari
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro