13 mai 2024 | 15:05

Adelina Pestrițu și-a cumpărat mașină nouă. Cât costă bijuteria pe 4 roți, mulți nici nu îndrăznesc să viseze la așa ceva

Monden
Adelina Pestrițu și-a cumpărat mașină nouă. Cât costă bijuteria pe 4 roți, mulți nici nu îndrăznesc să viseze la așa ceva
Adelina Pestrițu și-a cumpărat mașină nouă. Cât costă bijuteria pe 4 roți, mulți nici nu îndrăznesc să viseze la așa ceva

Bucurie mare în familia Adelinei Pestrițu! Vedeta și-a schimbat mașina și a făcut trecere la o adevărată bijuterie pe patru roți. Mașina este nouă și are dotări la care mulți nici nu se gândeau că există. A scos din buzunar o adevărată avere, dar este bolidul la care a visat mereu.

Adelina Pestrițiu și-a luat bolid de lux

Adelina Pestrițu radiază de bucurie, iar motivul este cu adevărat remarcabil. Bruneta și-a văzut visul cu ochii, reușind să își îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe ale sale. Adelina a decis să împărtășească reușita și cu fanii ei, publicând un clip video pe rețelele sociale.

În acest material, Adelina Pestrițu a dezvăluit cea mai recentă realizare a sa, care este, fără îndoială, una de proporții. Vedeta și-a achiziționat mașina visurilor ei, un elegant Mercedes-Benz G 63 AMG, o dovadă clar de lux și opulență.

Valoarea unei astfel de mașini este impresionantă, depășind suma de 220.000 de euro, semn că influencera trăiește pe picior mare și nu se uită la bani când vine vorba despre fericirea ei.

Mai mult, Adelina Pestrițu a așteptat cu nerăbdare timp de o lună pentru ca noul său bolid să fie personalizat în conformitate cu preferințele sale. Interiorul mașinii a fost transformat, având detalii speciale cum ar fi pielea portocalie, ce conferă un aspect sofisticat.

Prin intermediul platformei Instagram, a oferit fanilor săi o prezentare detaliată a mașinii la care a visat de mult timp, subliniind munca și efortul depus de către echipa de profesioniști care au contribuit la realizarea acestui vis.

”Apropiații știu cât de mult mi-am dorit un G Class și parcă atunci când l-am cumpărat au răsuflat liniștiți sperând că n-o să-i mai innebunesc. ? Surpriză ? Acum o să-i innebunesc și mai tare pentru cât de mult îmi place. Deci nu vor scăpa de mine!

Am păstrat secretul pentru că timp de 1 lună cei de la @tser.ro au lucrat intens pentru a-i da o nouă înfățișare printr-un interior personalizat, schimbat aproape în totalitate. ?

Îmi doream ca mașina în care îmi petrec cel mai mult timp să fie una sigură, spațioasă și, desigur, elegantă. Mulțumesc pentru profesionalism, băieți! Sunteți la înălțime!”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram, la clipul video cu noua sa mașină.

De ce a renunțat Adelina la televiziune

Adelina Pestrițu a fost o prezență cunoscută în televiziune ca asistentă TV și chiar și prezentatoare, dar în prezent s-a transformat într-un influencer de succes în mediul online. Decizia ei de a renunța la cariera în televiziune în favoarea unei cariere pe Internet a fost motivată de o chemare profundă către acest domeniu.

Ea a afirmat că simte că locul ei este în online și că, deși îi plăcea foarte mult televiziunea, acesta este mediul care o definește cu adevărat. A făcut exact ce a simțit și acum se bucură de un succes impresionant, încasând sume profitabile din această activitate.

„Am simțit chemarea (online-ului – n.red.), sincer. Am simțit că locul meu este în online. Mi-a plăcut foarte mult televiziunea și poate pe viitor o să mai cochetăm, dar online-ul face parte din mine”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Unica.

Adelina a explicat că, la începutul călătoriei sale în mediul online, a întâmpinat descurajări din partea unor persoane din jurul ei. Cu toate acestea, ea consideră că tot ce contează este să îți urmezi visul și să faci tot ce simți, tot ce te face fericit.

Este conștientă că există mereu voci care încearcă să te descurajeze, dar crede că, într-un final, cheia succesului este să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut și să mergi înainte, chiar și atunci când dai de greu.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu și Constantinescu, obiceiuri culinare ciudate, la Cotroceni
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro