13 mai 2024 | 12:35

Cum arată acum știrista ajunsă milionară în euro! A plecat de la PRO TV în urmă cu 12 ani: Prima apariție oficială

Monden
Cum arată acum știrista ajunsă milionară în euro! A plecat de la PRO TV în urmă cu 12 ani: Prima apariție oficială

În urmă cu 12 ani, una dintre cele mai cunoscute știriste de la PRO TV a decis să părăsească postul, după șase luni în care a stat în concediu.

La acea vreme, s-a spus despre vedetă că a fost dată afară deoarece s-a implicat într-o afacere piramidală, însă nimeni nu a spus direct care a fost, de fapt, motivul care a dus la despărțire.

Andreea Liptak, căci despre ea este vorba, a fost invitată recent în podcastul lui Adrian Artene, iar acolo a dezvăluit că mai întâi a fost informată că va fi scoasă de pe post, fără a fi dată afară, iar după ce a stat în concediu, ea a decis să plece de la PRO TV, deoarece nu se mai simțea bine la postul de televiziune.

Aceasta este și prima apariție oficială într-un podcast a Andreei Liptak, vedetă care nu a mai fost atât de prezentă în showbiz în ultimii ani.

Cum arată în prezent Andreea Liptak

Potrivit informațiilor apărute în presă, PRO TV nu a mai dorit să se asocieze cu imaginea vedetei, iar acest lucru a făcut-o pe Andreea Liptak să își dea demisia. Iar acest lucru pare că a fost un lucru benefic, deoarece în timp ea a devenit milionară în euro.

Iată mai jos ce a zis fosta știristă de la PRO TV în podcastul lui Adrian Artene:

„Într-o zi de vineri, după emisie, m-a invitat directorul departamentului de știri să avem o discuție și mi s-a spus să o așteptăm și pe cea care conducea atunci departamentul de PR. Și mi-au spus în felul următor: «Uite, de luni am vrea să ieși de pe știrile de dimineață. Cel puțin o perioadă, dar nu știm cât va fi acea perioadă».

I-am întrebat care este motivul, dacă sunt nemulțumiți, pentru că nu aveam toate datele de rating. Dar n-am înțeles calculul pe care ei și-l făcuseră. Mi-au spus că au făcut niște studii de piață, iar studiile acestea de piață aveau ca rol calculul valoric pentru un personaj media. «Iar calculele acestea nu sunt în favoarea ta», mi-au spus. Și mi-au spus: «Tu nu ai valoarea unui personaj de televiziune, cum e televiziunea PRO TV, ca să fie conforme cu așteptările pe care le avem noi de la audiența noastră».

N-am cerut niciodată acel studiu. Mi-au spus așa: «Când spunem numele tău, nu știe nimeni cine ești». Și am zis: «Ok»! Le-am zis: «Am înțeles». Eu înțelesesem dincolo de toate astea. Acesta a fost motivul pentru care nu am zis niciodată: «Prezentați-mi studiul».

Și i-am întrebat dacă vor să plec de tot. Și mi-au zis: «Nu, în niciun caz. Vrem să vii în redacție». Și i-am întrebat cum în redacție? Și mi-au zis: «Păi să te întorci înapoi ca și corespondent, ești un om valoros, avem nevoie de tine în redacție». Și am zis: «Ok»! Și, practic, ce am simțit eu era că două departamente este tot unul. Și asta a fost. Departamentul de știri care nu mă dorea plecată sub nicio formă, împreună cu departamentul de resurse umane, se luptau cu departamentul de PR. Și am câștigat eu, în cazul în care nu am vrut să fiu victima unui sistem care mi-am dat seama că nu spune adevărul.

Mă gândeam, dacă noi după 15 ani nu am reușit să clădim o relație în care tu să-mi spui verde în față că ție nu-ți convine că eu mă implic într-un proiect care este prost înțeles și vii și-mi spui o poveste ca să nu mă supăr sau să nu plec, adică de ce? Nu am înțeles lipsa de asumare, nu am putut să trec peste asta. Bine, puteam să trec peste asta, dar nu am vrut să fac acest compromis.

Și nu am plecat atunci din PRO TV, pentru că cei de la departamentul de știri m-au rugat să-mi iau liber o săptămână, să stau să mă gândesc cât vreau eu. Am stat 3 sau 4-6 luni în concediu, nici nu mai știu cât. Și la un moment dat m-am dus acasă și am zis: «Mă simt prost să încasez bani».

Nu știu dacă am deranjat neapărat pe cineva. Cred că am lucrat pentru niște oameni plini de frici și neasumați. Și mi-am zis: «Una dintre valorile mele când m-am angajat în mass-media a fost adevărul și ei se tem de apărarea adevărului ca să nu piardă bani»! Am zis: «Nu, nu este locul potrivit pentru mine»”, a spus Andreea Liptak.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Românii au aruncat cu ouă și roșii în Ceaușescu. Dictatorul a ordonat uciderea lor
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Pensia anticipată. Noul model de calcul. Cine poate beneficia
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro