13 mai 2024 | 12:52

Prezentatoarea de la PRO TV care a fost scoasă din program după doar o ediţie a ştirilor. Abia acum a povestit: „Stresată, nedormită, obosită”

Monden
Prezentatoarea de la PRO TV care a fost scoasă din program după doar o ediţie a ştirilor. Abia acum a povestit:
Prezentatoarea de la PRO TV care a fost scoasă din program după doar o ediţie a ştirilor. Abia acum a povestit: "Stresată, nedormită, obosită"

Adevărul a ieșit la iveală. Una dintre cele mai iubite foste prezentatoare TV a dezvăluit motivul pentru care a fost dată afară de la postul care a făcut-o celebră. Ce este, de fapt, în spatele retragerii ei din acest domeniu și cum au stat lucrurile pe atunci.

Dată afară în ziua angajării

Andreea Liptak a fost una dintre cele mai cunoscut prezentatoare TV, care s-a bucurat de un succes răsunător în acest domeniu. La un moment dat, însă, cariera sa a trecut printr-un moment decisiv.

După ce a făcut o prezentare unică la știrile Pro TV, lucrurile nu au decurs conform așteptărilor, iar Andreea a fost concediată.  Momentul neplăcut s-a produs când a aflat că va trebui să prezinte știrile sportive, o sarcină pentru care nu simțea că este pregătită și care nu se potrivea cu experiența ei.

Andreea a mărturisit că nu se simțea încrezătoare în abilitățile sale de a prezenta știri sportive și că nu se simțea credibilă în această poziție. A știut, întotdeauna, că are aptitudini și credibilitate în domeniul știrilor generale.

„A fost un dezastru total! Categoric, eram un om de știri, însă oportunitatea de a veni în București a fost aceea de a prezenta în cadrul redacției de știri din sport. Și, categoric, eu nu eram făcută pentru asta.

Și am și fost prima prezentatoare pe scaunul știrilor sportive. Și, cum se face totul în PRO, de pe o zi pe alta, mi-au spus seara. N-am dormit toată noaptea. Pentru că am fost extrem de stresată, nu aveam exercițiul acela.

Am făcut câteva probe în platou, dar nu de maniera în care să mă simt pregătită. Deci, stresată, nedormită, obosită și a ieșit ce a ieșit, un dezastru”, a povestit Andreea Liptak Spiridon în podcast-ul Altceva.

În 2012, Andreea a luat o decizie curajoasă și a ales să părăsească televiziunea pentru a porni o afacere alături de soțul său. Chiar dacă plecarea din lumea televiziunii a însemnat sfârșitul carierei pentru totdeauna, a reprezentat, totodată, și începutul unei noi aventuri și oportunități de a-și urmări pasiunile în alt domeniu.

Ce avere are fosta știristă

Andreea Liptak a reușit să facă o schimbare de direcție în cariera sa într-o poveste de succes. Povestea ei impresionantă începe cu decizia de a părăsi Pro TV și de a se aventura în lumea antreprenoriatului alături de soțul său, Răzvan Spiridon.

Riscul pe care l-au luat a fost răsplătit cu o prosperitate financiară pe care o visau de mult timp. Cei doi au decis să investească într-o afacere de cosmetice și suplimente nutritive. În momentul în care cei doi au decis să părăsească mediul televiziunii, s-a vehiculat că motivul plecării lor ar fi legat de implicarea într-o afacere de tip piramidal multinațională.

Cu toate acestea, decizia lor s-a dovedit a fi inspirată. Se spune acum chiar că Andreea Liptak a devenit milionară în euro, însă niciodată nu a fost de acord să ofere detalii exacte despre sumele pe care le-a câștigat în tot acest timp.

Știrista muncea ore întregi peste program

Totuși, succesul nu a venit fără sacrificii și multă muncă. Au trecut prin momente dificile, inclusiv prin perioade în care își luau un credit în franci elvețieni pentru a-și permite să-și cumpere un apartament, iar plata ratelor și a costurilor de întreținere erau o povară grea pentru ei.

Pentru a face față situației financiare dificile, Andreea Liptak și soțul ei au fost nevoiți să-și asume mai multe joburi și ore suplimentare de muncă. Cu toate acestea, oportunitatea de a se alătura unei afaceri de network marketing le-a deschis noi perspective.

Chiar dacă munca lor era intensă, în unele zile stând la serviciu chiar și 12 ore, au reușit să asigure un trai mai bun familiei.

„Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține.

Ne-am lăsat recrutați într-o afacere de network-marketing, multi-level, ca să putem supraviețui rămânând etici-un model de business de care au fugit toți corporatiștii din jurul nostru, pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!).

Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia!”, a povestit aceasta.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro