23 feb. 2020 | 20:02

VIDEO Accident grav cu un BMW, la Bârlad. Doi verișori au murit pe loc, după o depășire fatală

Știri generale
VIDEO Accident grav cu un BMW, la Bârlad. Doi verișori au murit pe loc, după o depășire fatală
Captură foto accident Bârlad

Un accident teribil s-a produs în această dimineață la Bârlad, în urma căruia doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani, au murit. Accidentul a fost surprins de camera de bord a unui conducător auto aflat în trafic.

VIDEO Accident grav cu un BMW, la Bârlad

Acest accident violent s-a produs după ce tânărul în vârstă de 21 de ani, aflaat la volanul unui BMW, a făcut o depășire. Mai exact, este vorba chiar de autoturismul care avea camera de bord în funcțiune, și pe care a vrut să-l depășească. Din imaginile pe care vi le arătăm mai jos, după efectuarea manevrei de depășire, conducătorul auto pierde controlul volanului și intră cu viteză mare în gardul de beton al unei unități militare existente acolo. Impactul a fost unul nimicitor, cei doi murind pe loc, iar mașina transformându-se într-o clipită într-un morman de fiare.

Accidentul cumplit a fost surprins de o cameră de bord

Cine erau tinerii care și-au pierdut viața în cumplitul accident

Cei doi tineri care au murit în urma cumplitului accident erau verișori și lucrau împreună la o vulcanizare din Bârlad. Erau originari din satul Bălășești, județul Galați și erau cunoscuți în comunitate drept băieți liniștiți, cumsecade și muncitori. Mai mult decât atât, Bogdan, șoferul BMW-ului tocmai împlinise vârsta de 21 de ani în urmă cu două zile. Acesta urma să plece la muncă, în Anglia, peste două săptămâni.

Accident cumplit la Bârlad

Accident cumplit la Bârlad

O cauză exactă a producerii accidentului va fi stabilită odată cu finalizarea cercetărilor în dosarul penal care va fi deschis în cauză. În urma acestui accident, a rezultat decesul a doi bărbați, , în vârstă de 21, respectiv 19 ani, amândoi din judeţul Galaţi.  Acest accident mortal a fost surprins de o cameră de bord. De asemenea, ”se vor efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infraacțiuni de ucidere din culpă”, au specificat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Zodiile protejate de Sfânta Parascheva. Urmează să aibă spor în aceste domenii
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Cutremur la TV. Titanul român al televiziunii revine după 11 ani: Mai mult de frică!
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro