31 mart. 2024 | 16:29

Cine sunt cei trei tineri care au murit în accidentul cumplit din Neamţ. Doi dintre ei erau fraţi, momentul tragediei a fost filmat

News
Cine sunt cei trei tineri care au murit în accidentul cumplit din Neamţ. Doi dintre ei erau fraţi, momentul tragediei a fost filmat
Ei sunt tinerii decedați în accidentul din Neamț

Accident teribil în comuna Borca, județul Neamț! Trei persoane și-au pierdut viața, după ce două mașini s-au ciocnit violent. În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectat în afara șoselei. Cine sunt cei trei tineri care au murit pe loc? Doi dintre ei erau frați.

Accident cumplit în Neamț

Destine frânte în Neamț! Trei tineri, în vârstă de 17, 18 și 23 de ani, au decedat, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent în comuna Borca. Autoturismele au fost pur și simplu aruncate de pe şosea și au ajuns în curțile unor gospodării. Alte trei persoane au fost rănite și au ajuns în stare gravă la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Vezi și: Accident cu victime pe Autostrada Soarelui, duminică dimineață. Traficul rutier a fost blocat

Cine sunt tinerii morți

Doi dintre tinerii decedați erau frați și aveau 17, respectiv 23 de ani, George Alexandru şi Raul Ciprian. Celălalt era Cristian, este din Holdița, județul Suceava. Șoferii celor două autoturisme făcute praf erau verișori și abia își luaseră permisele de conducere.

Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, cele două mașini au trecut prin gardurile de fier ale gospodăriilor și prin garajul unei case, ba chiar au rupt stâlpii de beton de pe marginea drumului. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să scoată trupurile neînsuflețite încarcerate dintre mormanele de fiare.

foto: captură video

Bucăţi din maşini au ajuns în curţile oamenilor

Totul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 0:45. Din primele informații, șoferul de 23 de ani nu a respectat o distanță destul de mare față de celălalt autoturism, a pierdut controlul vehiculului și s-au ciocnit puternic. Polițiștii cred că cele două mașini se întreceau pe drum.

Trei tineri au murit pe loc, iar alte trei persoane au suferit leziuni destul de grave și au fost transportate la spitalele din Târgu Neamț și din Piatra Neamț, cu traumatisme la nivelul capului și al toracelui. Una dintre victime, în vârstă de 23 de ani, a refuzat internarea la spital. Autoritățile urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Oamenii au venit şi au aprins candele la locul accidentului. Apropiații lor sunt șocați de cele întâmplate: „Sunt rudă cu mama decedaţilor, sunt verişoară. E coleg cel mic cu fiul meu. Copii buni. Avem copii toţi. Erau copii cuminiţi, credincioşi”.

„Nişte persoane deosebite, nu am cuvinte. Foarte multă durere, atât din partea familiei, cât şi a persoanelor din jur, chiar dacă nu îi cunoşteau. Oricum, cert e că aveau viteză. Dintr-o joacă, dintr-o prostie s-au omorât între ei şi au adus foarte multă suferinţă”, a mai precizat o altă persoană.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Manichiura perfectă în funcție de zodie. Ce culori ți se potrivesc
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro