22 mart. 2024 | 16:03

Cine este Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite. Are o experiență de peste 30 de ani în bucătărie

Emisiuni TV
Cine este Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite. Are o experiență de peste 30 de ani în bucătărie
Noul jurat al emisiunii

Emisiunea Chefi la Cuțite a cunoscut modificări semnificative odată cu plecarea celor trei bucătari celebri: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. În locul lor sunt acum patru chefi: Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia. Chef Sautner este o figură nouă în lumea televiziunii, dar o figură respectată în aria bucătăriei. Cine este Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite? Povestea carierei sale este una impresionantă. 

Chefi la Cuțite – noul format aduce în fața telespectatorilor patru bucătari

Luni, 18 martie, a început noul sezon Chefi la Cuțite: primul sezon fără cei trei celebri chefi, care au fost înlocuiți de alți patru bucătari. Emisiunea este prezentată în continuare de Irina Fodor.

Sezonul 13 a început cu un anunț privind modificările aduse în echipa de jurați. 

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu mai fac parte din show-ul Chefi la Cuțite.

Vezi și: Răsturnare de situație la Antena 1! Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, din nou la Chefi la Cuțite? Ce alte nume grele sunt pe lista trustului Intact

„Bună seara! Bine v-am găsit! Am avut emoții, am emoții și sper că și voi, pentru că emoțiile acestea sunt foarte plăcute. Sunt cele care ne dau aripi, sunt emoțiile pe care le avem doar de câteva ori în viață. Ce să spun?! 13! Este un număr care nu se dezminte, dar până la urmă e doar un număr. Nu ne lăsăm intimidați de notorietatea lui fatidică.

Mai bine să-l interpretăm și să-l reinterpretăm mereu pe plus! Deci, nu am scăzut 3, ci am adunat unu! Punem punct și o luăm de la capăt. Despicăm firul sezoanelor cu patru motive să aprindem flăcările în bucătărie.

E un nou sezon cu mai multe talente culinare, mai multă experiență, cu stele Michelin, cu semnături deja afirmate, valoroase, deja strălucite, impecabili, implacabili, incontestabili. Patru ași, patru chefi la cuțite!”, a fost introducerea pe care a făcut-o Irina Fodor la începutul acestui sezon.

Cine este Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite

Noii jurați de la Chefi la Cuțite nu sunt nici pe departe atât de cunoscuți precum Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. 

Mulți dintre telespectatorii fideli ai emisiunii îl cunosc doar pe Orlando, iar asta pentru că el a fost invitat de-a lungul sezoanelor în emisiune pentru a juriza jocurile de amuletă. 

Cine este Lăcrămioara Pintilie, concurenta care a primit cuţitul de aur la Chefi la cuţite, pe 20 martie 2024. Preparatul care a impresionat juraţii

Alexandru Sautner este un nume necunoscut în televiziune, însă experiența lui în bucătărie este enormă. 

Bucătarul are 55 de ani și s-a apucat de bucătărie la 20 de ani. A ajuns în Germania, unde a învățat multe și a acumulat experiență. 

Șapte ani mai târziu, el și-a deschis propriul restaurant, iar în 2003 a deschis al doilea restaurant, iar în 2005 pe cel de-al treilea, toate în Stuttgart.

S-a întors în România în 2013, unde a deschis o plajă la Mamaia și un restaurant.

Apoi, a plecat la Bologna, la Ice University,, fiind pasionat de înghețată. La cel mai mare târg de înghețată din lume a dat de Emilia Cremeria – gustul care l-a făcut să deschidă și în România o franciză.

Cu toate că este celebru în domeniul său, el nu are prea mare legătură cu televiziunea. Lucrurile s-au schimbat și acum e pe cale să cunoască și acest domeniu.

„Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în HoReCa și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite!”, a dezvăluit Alexandru Sautner.

Tensiuni între Antena 1 și cei trei bucătari care au consacrat Chefi la Cuțite

Între Antena 1 și cei trei chefi celebri care au consacrat emisiunea au apărut niște tensiuni, însă vedetele nu au voie să vorbească despre acest lucru din cauza contactului pe care l-au semnat. 

Oficialii Antena 1 au transmis într-un comunicat faptul că cei trei chefi s-au retras din proiect din cauza oboselii acumulate. Totuși, s-a scris că nu ar fi fost vorba despre așa ceva, ci despre o problemă cu onorariile.

Chef Dumitrescu a vorbit despre faptul că nu poate vorbi prea multe, pentru că primește notificări de la avocații trustului.

Ce i-au spus românii lui Chef Cătălin Scărlătescu, după începerea noului sezon „Chefi la cuţite”. Reacţia bucătarului: „Viitorul se vede frumos”

„Eu, personal, vă spun sincer, timp de nouă ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mişto şi mi-am dedicat aceşti ultimi nouă ani cu speranţa că fac bine (…)

Bă, s-au şters cu buretele. Nouă ani de zile eu n-am existat din punct de vedere profesional. Şi atunci ce fac? Nu stau eu liniştit lângă familia mea? Un timp pe care l-am pierdut efectiv departe de ei, cu compromisurile toate pe care le-am făcut de-a lungul vremii?”, a spus Dumitrescu. 

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Obligație pentru cei care stau la casă sau la bloc. Te lasă fără locuință. Nu ignora!
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro