13 mart. 2024 | 14:43

Doliu imens în lumea televiziunii! A murit la doar 32 de ani, care a fost cauza morții

Diverse
Doliu imens în lumea televiziunii! A murit la doar 32 de ani, care a fost cauza morții
„A fost un jurnalist, prezentator și autor extrem de talentat”

Din păcate, este doliu imens în lumea televiziunii, după aflarea veștii despre moartea a unui extrem de tânăr prezentator tv, la doar 32 de ani. Autoritățile au dat publicității care ar fi cauza decesului tânărului jurnalist Nick Sheridan.

Tânărul jurnalist Nick Sheridan, decedat la doar 32 de ani

Conform presei britanice, Nick Sheridan, prezentator BBC, a murit la vârsta de 32 de ani după ce s-a prăbușit în timp ce alerga. Se pare că Nick Sheridan a suferit un anevrism cerebral în urmă cu aproximativ 10 zile, ceea ce i-a determinat pe medici să îl pună în comă indusă. Prietenii au declarat că a murit la spital miercuri seara, cu familia la căpătâiul său.

Vezi și: Doliu în televiziune în ultima zi din an. A murit prezentatoarea de ştiri simbol al jurnalelor de ştiri din această ţară

BBC Scotland și-a informat colegii prin e-mail joi dimineață. Radiodifuzorul i-a anunțat moartea și i-a adus un omagiu într-o postare pe rețelele de socializare. Gary Smith, șeful departamentului de știri și actualități de la BBC Scoția, a declarat:

„Suntem devastați la aflarea veștii că colegul și prietenul nostru Nick Sheridan a murit. Nick a fost un coleg minunat.

A fost un jurnalist, prezentator și autor extrem de talentat și unul dintre acei oameni rari care luminează viețile tuturor celor din jurul lor.

Inimile noastre sunt alături de părinții săi, de partenerul său și de toată familia și prietenii săi.”

Doliu imens în lumea televiziunii! A murit la doar 32 de ani, care a fost cauza morții

Nick Sheridan avea în față o carieră strălucită

Născut în Wexford, în Irlanda, Sheridan se mutase la Glasgow în 2017 și lucra în domeniul jurnalismului audiovizual de peste zece ani. Intrat pentru prima dată la BBC ca și cameraman în 2018, Sheridan a devenit apoi corespondent pe probleme de consum pentru BBC Scotland în 2020.

În anul următor, el a avansat la postul de prezentator de știri și, de asemenea, a predat cursuri de jurnalism la University Of West Scotland. Anterior, a lucrat ca jurnalist de televiziune la STV, precum și la RTE News ca prezentator, reporter și reporter de la pupitrul de știri externe.

De asemenea, își făcea un nume ca autor de cărți pentru copii, era un alergător pasionat și îi plăcea să înoate în lacurile scoțiene. Nicola Sturgeon, fostul prim-ministru, a postat pe X, fostul Twitter:

„Este cu adevărat îngrozitor. Nick era tânăr, talentat, plin de viață și plin de potențial. Ce pierdere oribilă și fără sens. Gândurile mele sunt alături de familia, colegii și numeroșii săi prieteni”.

Humza Yousaf, succesorul ei, i-a adus un omagiu lui Sheridan în timpul întrebărilor adresate primului ministru la Holyrood, spunând: „Nu am avut timp să vorbesc cu el. Nick a fost un jurnalist și un autor extrem de talentat și ne va lipsi foarte mult.

Doliu imens în lumea televiziunii: „Pierderea sa va fi resimțită foarte mult de familie”

Primele joburi ale lui Sheridan după ce a părăsit Universitatea din Dublin, unde a studiat jurnalismul, au fost de prezentator de știri la Newstalk și de cercetător la Late Lunch Live. De asemenea, a scris trei cărți, una despre jurnalism și două cărți pentru copii.

Doliu imens în lumea televiziunii! A murit la doar 32 de ani, care a fost cauza morții

Douglas Ross, liderul conservatorilor scoțieni, l-a descris pe Nick Sheridan ca fiind „un jurnalist robust, dar extrem de profesionist” și a spus:

„A fost un jurnalist foarte profesionist. Știu că pierderea sa va fi resimțită foarte mult de familia și prietenii săi și, în special, de colegii săi de la BBC și din întreaga mass-media, de care era atât de apreciat.”

Vezi și: Doliu mare în televiziune. Un prezentator emblemă s-a stins din viață. Cine s-a bucurat de această tragedie

BBC Scotland a anunțat că a murit după o „boală scurtă”, dar a refuzat să ofere mai multe detalii.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum să înlocuiești ouăle în orice rețetă de post. Soluții rapide pentru gospodine
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro