Doliu mare în televiziune. Un prezentator emblemă s-a stins din viață. Cine s-a bucurat de această tragedie

Doliu mare în televiziune. Un prezentator emblemă s-a stins din viață. Cine s-a bucurat de această tragedie
A murit Victor Țăruș, prezentatorul emisiunii "Pescar Hoinar"

Doliu uriaș în România după ce un cunoscut și iubit prezentator TVR s-a stins din viață mult prea devreme. Vestea tristă a fost transmisă de un vechi prieten și totodată colaborator al său. Acesta a promis în postarea făcută că va face ceea ce bunul său prieten nu a reușit.

România a pierdut un om de televiziune și un pescar excepțional

Vestea morții lui Victor Țăruș a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au iubit și i-au urmărit emisiunea „pescar hoinar”, difuzată pe TVR 2, cu sufletul la gură. Prezentatorul era un pescar „cu permis” de la 7 ani, fiind pasionat de tainele pescuitului. Victor Ţăruş  avea diploma de inginer silvic, fiind specializat în „ape de munte şi creşterea păstrăvului”.

Victor Țăruș era editor al revistelor Pescarul (din 1990), Pescar modern (din 1993), Pescar la Crap (2007) si Prieten cu Natura (2008). A fost și protagonist al emisiunilor TV „Fir intins!”, „Pescar isteț” și „Pescar hoinar”, potrivit dcnews.ro.

Omul de televiziune a fost urmărit de mii de români pasionați de pescuit, el fiind campion în multiple competiții naționale și internaționale la care a participat, printre care pescuitul la musca artificială, pescuitul cu năluci.

A fost, de asemenea, participant si promotor al echipei naționale la mai multe ediții ale campionatelor mondiale de pescuit la musca artificială, casting, pescuit staționar pe cluburi, pescuit cu momeli naturale în ape de munte, dar și altele. Cel care a transmis cu durere în suflet vestea morții a fost Dan Păvăloiu, prieten și colaborator cu acesta.

“Mi-ai spus mereu că ai fi vrut să faci mai multe pentru natura sălbatică a României. Ce nu ai reușit tu, o să încercăm să facem noi! Adio Victore…”, a scris Dan Pavaloiu, realizator al emisiunii Natura și aventură de pe TVR 2.

Cine s-a bucurat de moartea timpurie a vedetei

Moartea unei persoane este un motiv de tristețe, indiferent ce funcție sau statutil social pe care îl ocupă acesta. Din nefericire, există și oameni care se bucură de răul altora, un exemplu recent fiind o doamnă care a transmis comentarii răutăcioase la anunțul morții lui Victor Țăruș.

În ciuda miilor de comentarii de condoleanțe transmise de fani, această doamnă a încins spiritele în rândul internauților, după ce a învinovățit persoana decedată de moartea atâtor vietăți (pești). Rândurile scrise de aceasta au trezit indignare în rândul celor care l-au cunoscut cu adevărat pe omul minunat, Victor Țăruș.

Dumnezeu să-l odihnească!

Vezi imaginile foto cu reația uluitoare a unei românce la auzul veștii, doar în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI