16 dec. 2023 | 14:41

Are 50 de ani acum și este la închisoare pentru ani buni. Recunoști vedeta din poză?

Monden
Are 50 de ani acum și este la închisoare pentru ani buni. Recunoști vedeta din poză?
E super celebră în România

Cu privirea pătrunzătoare și chipul luminos, această celebritate din România s-a născut în perioada comunistă într-o familie modestă. Între timp, a devenit una dintre cele mai puternice și controversate personalități din România. Cu toate că și-a început parcursul în lumina reflectoarelor participând la concursuri de frumusețe la vârsta de 17 ani, succesul său a venit în lumea complicată a politicii. Cine este această femeie intrigantă și care este povestea din spatele feței cu păr lung și privire pătrunzătoare?

Recunoști fetița din imagine?

Probabil nu există român care să nu o știe pe Elena Udrea. Fostul ministru s-a născut pe 26 decembrie 1973 în județul Buzău și a avut o copilărie dificilă, cu multe lipsuri, iar la adolescență, a încercat să-și facă loc în lumea modei participând la un concurs de frumusețe, însă fără succes notabil.

Te-ar putea interesa și: Imagini sfâșietoare cu fiica Elenei Udrea. De ce era tristă micuța Eva. Detaliul pe care l-au observat fanii

„Îmi amintesc de copilăria mea cu şi mai mult drag. Mereu am spus că aș retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau… Era de neconceput atunci să ai ciocolată. Mâncam ciocolată doar de sărbători. Sucuri nici nu vedeai, nici nu găseai, nici nu auzisem de foarte multe astfel de lucruri care acum par normale pentru unii copii, nu pentru toţi, în continuare”, a afirmat Elena Udrea.

Cu toate acestea, destinul ei a luat o cotitură spre lumea politică, unde a devenit o figură de seamă, dar controversată.

Udrea a ajuns o persoană foarte cunoscută și un politician influent. A deținut funcții importante, cum ar fi cea de ministru al Turismului, a trecut printr-un divorț și și-a refăcut viața alături de Adrian Alexandrov, cel alături de care a devenit și mamă. Cu toate acestea, celebritatea ei a fost umbrită de o condamnare controversată în celebrul dosar „Gala Bute”.

Udrea își vede copilul de după gratii

La vârsta de 50 de ani, Elena Udrea se află în prezent în închisoare, executând o pedeapsă de șase ani de închisoare cu executare în legătură cu dosarul Gala Bute. În 2018, ea a fost condamnată și a fugit din țară, iar în 2019 a revenit în România după ce a fost extrădată din Bulgaria. 

Află și: Probleme pentru Elena Udrea chiar şi în închisoare. Ce se întâmplă cu unul dintre terenurile confiscate

Dosarul „Gala Bute” a fost unul complicat, iar Elena Udrea a fost una dintre personalitățile centrale în acest caz.

Chiar dacă este la închisoare, fostul ministru rămâne o figură importantă din România, iar viața ei este în continuare urmărită îndeaproape de fani.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Anunț pentru românii cu banii la saltea. Adevărul despre carduri: Trebuia să închid...
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro