15 aug. 2023 | 09:43

Imagini sfâșietoare cu fiica Elenei Udrea. De ce era tristă micuța Eva. Detaliul pe care l-au observat fanii

Monden
Imagini sfâșietoare cu fiica Elenei Udrea. De ce era tristă micuța Eva. Detaliul pe care l-au observat fanii
O nouă lovitură pentru Udrea și Băsescu de la DNA

În ultima vreme tot mai multe informații despre Elena Udrea și familia sa au apărut în mediul online. Printre acestea, sunt și cele mai recente imagini sfâșietoare cu fiica Elenei Udrea, publicate pe rețelele de socializare, în care micuța Eva părea a fi tristă.

Adrian Alexandrov spune că nu e simplu să crești singur un copil

În timp ce Elena Udrea se află în spatele gratiilor, partenerul acesteia, Adrian Alexandrov, încearcă să se ocupe cât se paote de bine de micuța lor, Eva Maria, iar imaginile apărute recent în spațiul public înearcă exact asta să arate.

Vezi și: Iubitul Elenei Udrea, dezvăluiri despre fostul ministru. Ce se întâmplă în închisoare, de fapt: ”Nu este simplu”

De altfel, recent, într-un interviu, acesta spunea că ”Vă pot garanta că nu este simplu să-ți crești singur copilul, dar asta este, mergem înainte!

Mesajul lui Adrian Alexandrov de ziua fiicei sale.Elena Udrea nu a putut fi alături de Eva Maria

Elena Udrea și fiica sa

Imagini sfâșietoare cu fiica Elenei Udrea pe Facebook

Adrian Alexandrov încarcă, cât se poate, să fie și tată și mamă pentru fiica sa, iar recentul video postat pe Facebook ne arată o altă față a situației.

În imaginile surprinse de jurnalista Floriana Juncan, micuța Eva Maria părea extrem de tristă, cu toate că tatăl încerca din răsputeri să-i facă ziua mai frumoasă. De altfel, jurnalista amintită scria în dreptul acestor imagini:

”Ieri, pe o terasă din Mamaia, Eva Maria, fetița Elenei Udrea, m-a ucis cu tristețea ei.

Stătea cuminte și tăcută, privind copiii din piscină, în timp ce tatăl ei o înconjura cu grijă și tandrețe. Mi-a rupt sufletul…”

O nouă lovitură pentru Udrea și Băsescu

De cealaltă parte, Elena Udrea și fiica fostului președinte traian Băsescu, Ioana, se pare că vor da iar ochii cu procurorii DNA, după ce instituția anunța redeschiderea unui alt dosar în care sunt implicate cele două.

Concret, pe 10 august DNA a atacat prin cale extraordinară de atac recursul în casație. Demersul este făcut, conform acestora, împotriva deciziei de exonerare de răspunderea penală a celor două, de altfel o decizie definitivă pentru Elena Udrea și Ioana Băsescu, în dosarul de mare corupție privind alegerile prezidențiale din 2009.

Decizia de a ataca sentința vine pe baza unor reglementări ale Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), reglemenmtări care spun că ”magistrații din România pot să nu aplice deciziile CCR atât timp cât acestea contravin regulilor stabilite de Uniunea Europeană”.

Vezi și: Lovitură mare pentru Elena Udrea şi Ioana Băsescu din partea DNA

DNA vrea ca cele două, Elena Udrea și Ioana Băsescu să fie condamnate defintiv în acest dosar, pe lângă deciziile deja date de CAB de 8 ani pentru fostul ministru și, respectiv de 5 ani pentru Ioana Băsescu, în cazul acesteia fiind vorba de acuzații de instigare la delapidare și spălare de bani.

Rămâne de văzut dacă DNA va reuși să reedeschidă acest dosar și, în consecință, dacă va reuși să obțină maximum de pedeapsă în acest caz.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro