07 nov. 2023 | 09:09

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Cât de mult l-a afectat despărţirea de Babs: „Nu vreau să mă scuz, nu mă ascund”

Monden
Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Cât de mult l-a afectat despărţirea de Babs:
Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat

Cu toate că, inițial, a preferat tăcerea, iar în fața oamenilor legii ar fi susținut că nu a consumat substanțe interzise, ci ar fi inhalat doar vapori contaminați, Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Celebrul vlogger a publicat un nou video pe canalul său de YouTube, în care a vorbit despre episodul ce i-a pătat imaginea și i-ar putea compromite cariera. Cât de mult l-a afectat despărţirea de Babs.

Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat

Perioada tăcerii a ajuns la final. Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Celebrul vlogger a publicat un nou video pe canalul său de YouTube, în care a vorbit despre episodul ce i-a pătat imaginea și i-ar putea compromite cariera.

„Hâtz cu bună dimineața, hâtz cu un vlog altfel. Discuția asta trebuia să o am de ceva vreme cu voi”, și-a început vedeta discursul. A continuat prin a-și cere scuze tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online: „Am greșit indiscutabil”.

„Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube.

Te-ar putea interesa și: Dorian Popa s-a despărțit de iubita sa. Claudia Iosif a rupt tăcerea: „Nu mai suntem împreună de o lună”

„Și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină”

Amintidu-și momentul în care a fost oprit de un echipaj de Poliție, pe 28 octobrie 2023, Dorian Popa a mărturisit că minutele în care a așteptat rezultatul testului pentru prezența drogurilor în organism au fost cele mai lungi și grele din viața sa, atunci și-a dat seama ce greșeală uriașă făcuse.

„Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merită. În momentele în care acele 10 minute au trecut, rezultatul a fost că în saliva mea există urme de canabis. Trebuie să vă recunosc, într-o notă ușor amuzantă, că și polițiștii au fost surprinși de rezultat și mi-au spus că se așteptau, dacă e să ies pozitiv la ceva, să fie cocaină, probabil pentru că sunt o fire mai energică”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat în mediul online.

Dorian Popa vorbește despre despărțirea de Babs

Cât despre motivul ce l-a dus să ia această decizie nefericită, Dorian Popa a vorbit despre oboseala acumulată, el traversând o perioadă foarte agitată a vieții. Vloggerul a recunoscut pentru întâia oară, public, despărțirea de Babs, femeia care i-a fost alături, la bine și la greu, mai bine de un deceniu. „Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o”, a mai spus el.

”Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a declarat Dorian Popa.

Te-ar putea interesa și: Dorian Popa a primit rezultatul testului antidrog de la INML. Reacția ironică a Poliției

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Anunț pentru românii cu banii la saltea. Adevărul despre carduri: Trebuia să închid...
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro