04 nov. 2023 | 11:00

Dorian Popa s-a despărțit de iubita sa. Claudia Iosif a rupt tăcerea: „Nu mai suntem împreună de o lună”

Monden
Dorian Popa s-a despărțit de iubita sa. Claudia Iosif a rupt tăcerea:
Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit. Bruneta a confirmat oficial separarea, după ce a negat inițial zvonurile.

Claudia Iosif, partenera lui Dorian Popa în ultimii 11 ani, a confirmat oficial că nu mai este implicată într-o relație romantică cu acesta. Cei doi ar fi ales să meargă pe drumuri separate în urmă cu aproximativ o lună de zile, când au apărut și primele zvonuri în acest sens, negate atunci de brunetă.

Primele zvonuri privind despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif

Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută în mediul online și sub pseudonumele Babs, au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi parteneri au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani, iubindu-se departe de ochii curioșilor și menținând discreția.

Ca în orice relație, Dorian Popa și Claudia Iosif s-au confruntat și cu provocări. Au reușit însă să le depășească pe toate împreună. Acesta este și motivul pentru care, în octombrie 2023, când au apărut primele zvonuri privind o eventuală despărțire între iubiți, mulți au rămas surprinși.

A „investit” banii într-o casă; în realitate, este noua ei locuință

Iată însă că zvonurile se adeveresc! Un apropiat al cuplului format din Dorian Popa și Claudia Iosif a dezvăluit luna trecută că bruneta și-a luat lucrurile din locuința partenerului și s-a mutat într-un alt imobil. Sursa citată a precizat că schimbările se fac în ritm alert, însă bruneta a negat informațiile.

Apropiatul cuplului a precizat că lucrurile femeii au fost mutate într-un alt loc. Mașina ei a fost expusă la vânzare. În plus, tânăra și-a achiziționat o casă, despre care în primă fază a spus că este o investiție. În realitate, este noua ei locuință. Cât despre Dorian Popa, se gândește la renovarea imobilului în care stă.

Claudia Iosif a confirmat despărțirea de Dorian Popa, după 11 ani de relație

Claudia Iosif nu a recunoscut, în octombrie 2023, că s-a despărțit de Dorian Popa. Bruneta a precizat că nu vrea să discute despre așa ceva, explicând că este normal ca după 11 ani de relație să facă lucruri și separat. A explicat că și-a mutat atelierul în altă parte, pentru a nu mai fi la mansarda locuinței lor.

La scurt după declarațiile cu pricina însă, Claudia Iosif confirmă oficial, printr-un mesaj publicat pe platformele sociale, că nu mai formează un cuplu cu Dorian Popa. Bruneta ar fi făcut acest anunț pentru a evita speculațiile ce ar putea fi rostologite în presa mondenă.

Mesajul neașteptat făcut public de către fosta iubită a influencerului

Fosta parteneră a lui Dorian Popa a dezvăluit, spre surprinderea multora, că nu mai este împreună cu influencerul de aproximativ o lună de zile, adică din perioada în care în presă apăruseră zvonuri referitoare la separare.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian (Dorian Popa – n.r.) nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a notat Claudia Iosif pe contul său de Instagram.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Instalatorii, noii milionari. Cum se schimbă economia
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Obligatoriu pentru românii care au casă la curte. Toată lumea trebuie să dețină autorizație
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RUSIA MUTĂ AVIOANELE cu RACHETE BALISTICE! Pregătiri de RĂZBOI
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro