31 oct. 2023 | 14:00

Gabriela Cristea a rupt tăcerea despre zvonurile că ar fi fost băută în direct la TV: ‘Cum să merg beată la emisiune?’

Monden
Gabriela Cristea a rupt tăcerea despre zvonurile că ar fi fost băută în direct la TV: ‘Cum să merg beată la emisiune?’
Gabriela Cristea a rupt tacerea despre zvonurile ca ar fi fost bauta in direct la TV ‘Cum sa merg beata la emisiune

Gabriela Cristea a vorbit, pentru prima dată, despre zvonurile că ar fi fost băută în direct la TV. Celebra prezentatoare a explicat cum de s-a ajuns la asemenea acuzații și a spus adevărul despre cele întâmplate. Vedeta a vorbit, printre altele, și despre banii pierduți de-a lungul timpului, dar și relația defectuoasă cu familia.

A fost sau nu Gabriela Cristea băută la televizor

S-a vorbit mult despre faptul că Gabriela Cristea a apărut băută la televizor. Gurile rele au răspândit zvonul că celebra vedetă ar fi prezentat emisiunea în stare de ebrietate, după ce a avut o atitudine euforică într-un filmuleț apărut în mediul online.

Prezentatoarea a preferat să păstreze tăcerea și să nu dea curs comentariilor, motiv pentru care nu a intervenit după toate bârfele apărute. Acum, însă, vedeta a spus adevărul în podcastul La Măruță, explicații pe care le așteptau de mult timp fanii.

Gabriela Cristea spune că pagină anonimă a răspândit informația și crede că sunt chiar apropiații ei de la locul de muncă. Au profitat de faptul că a fost mai agitată într-o zi și avea chef de glume și și-au găsit subiect de scris pe Internet.

Vedeta este dezamăgită de felul în care au acționat colegii de breaslă, care au răspândit imediat bârfa. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că nu și-ar permite să meargă băută la serviciu, mai ales pentru că ea consumă alcool doar ocazional, la evenimente importante.

„E un grup la emisiunea pe care o prezint și e un grup de susținători, știi că sunt împărțiți, și fetele alea nu mă plac, pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă tot timpul gesticulez, fac glume multe, într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă și au zis că sigur am consumat ceva.

Cum să îmi permit să merg la emisiune beată? Eu consum alcool ocazional, probabil că o să beau de ziua mea șampanie. Când faci o știre și dai știrea azi, de ce nu mă suni să mă întrebi. E greu să te duci să cotrobăi după știri”, a explicat Gabriela Cristea la podcast.

Cum a pierdut Gabriela Cristea un milion de euro

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Se bucură de un succes formidabil acum, dar adevărata perioadă de glorie a fost pe vremea când lucra pentru Kanal D, unde câștiga lunar sume formidabile.

Vezi și: Reacția lui Tavi Clonda, după ce s-a spus că Gabriela Cristea ar fi intrat beată în emisiune: „Te deranjează când apar astfel de lucruri!” EXCLUSIV

Vedeta a recunoscut că primea 20.000 de euro pentru emisiunile pe care le prezenta și ajunsese să aibă să fie milionară. Cu toate acestea, a ajuns să piardă toți banii din cauza fostului ei soț, Marcel Toader, care i-a furat toți banii.

Nu a plâns niciodată după bani, dar a fost dezamăgită de încrederea pe care a avut în propriul ei soț, care a ales să o piardă pe ea în schimbul milionul de euro pe care îl avea în cont.

„Da, primeam 20.000 de euro pe lună, am făcut cam un milion de euro, nu s-a ales praful neapărat, s-a ales praful pentru mine, dar banii ăia s-au dus. Să știi că i-am trecut la pierderi, dacă îmi pot permite să trec un milion de euro la pierderi, sunt o tipă cerebrală.

Când am plecat, m-am dus la bancă, că nu aveam bani. Nu te gândești că te-ar putea fura soțul sau soția, el avea grijă ca eu să am bani pe card și bani în buzunar, ca eu să nu merg să scot la bancă”, a dezvăluit Gabriela Cristea.

Vedeta a dezvăluit că soțul ei avea acces la conturile sale, fapt de care a profitat din plin. Gabriela Cristea își amintește cum a mers la bancă și a aflat că nu mai are niciun ban, după ce persoana în care avea cea mai mare încredere lichidase cardul.

L-a dat în judecată pe Marcel Toader, dar a rămas tot păgubită, deși avea dreptate. Bărbatul s-a stins din viață în timpul procesului, motiv pentru care nu s-a mai putut face nimic. Așa a ajuns să piardă un milion de euro, din cauza vicleniei fostului soț.

A renunțat la familie de dragul televiziunii

Gabriela Cristea își iubește meseria, căreia îi este foarte dedicată. Chiar dacă nimeni nu a susținut-o la început de drum, a făcut sacrificii și a fost dispusă să renunțe la orice de dragul visului său.

Te-ar putea interesa și: Gabriela Cristea, în lacrimi în fața Ilincăi Vandici. Momentul în care Tavi Clonda a uimit-o

În podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a reamintit că părinții ei nu au susținut-o când au aflat că vrea să intre în acest domeniu. Ca să își poată urma pasiunea, a ales să se rupă complet de familia ei, și-a luat viața în mâini și a mers mai departe singură.

„Familia mea și-a dorit altceva, eu altceva, la un moment dat conflictul a fost atât de mare încât fiecare a luat-o pe alt drum. Relația s-a rupt după ce am făcut 18 ani și am hotărât să îmi iau viața în mâini, de atunci așa a rămas relația”, a mărturisit vedeta.

Gabriela își amintește cum a fost pedepsită de părinții ei când le-a spus că vrea să prezinte Eurovisionul. Nu s-a lăsat bătută și a ales să iasă pe geam, doar ca să nu piardă șansa vieții sale.

De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei

Gabriela Cristea nu a avut niciodată o relație bună cu familia ei. Mama sa a fost singura cu care a păstrat legătura, în timp ce de tatăl și fratele ei a decis să se rupă definitiv, pentru că nu aveau intenții bune față de ea.

Citește și: Câţi bani are, de fapt, Gabriela Cristea. S-a săturat să fie criticată: „Cel mai puţin câştig din televiziune”

A fost aspru criticată pentru faptul că nu a mers la înmormântarea mamei sale și a evitat să dea curs bârfelor în acest sens. A recunoscut acum, însă, că motivul a fost unul clar, bine întemeiat: se temea de reacția celorlalte rude, care nu o au deloc la suflet.

„Nu am fost la înmormântarea mamei, pentru că situația a fost foarte tensionată și pentru că sincer mi-a fost frică să nu îmi iau bătaie. Sunt sigură că s-ar fi ajuns la asta, eu știu ce zic”, a explicat Gabriela Cristea.

Astfel, ca să evite certurile, a ales să stea deoparte la acest eveniment. Vorbește cu mama ei ori de câte ori dă de greu și are o relație specială cu ea, chiar și după plecarea ei din această lume. O iubește mult pe cea care i-a dat viață și îi cere ajutorul ori de câte ori are nevoie.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Acești români scapă de o plată. Actele pe care le vor face gratis
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro