Foarte mulă lume este în căutarea de rețete care să se facă repede și într-un timp cât mai scurt. O astfel de rețetă a ajuns virală în mediul online. Aceasta a fost dezvăluită de bucătarul Martín Berasategui, unul dintre bucătarii cu cele mai multe stele Michelin. Iată ce trebuie să faceți!
Dacă vreți să vă surprindeți apropiații cu o rețetă nouă, acum aveți ocazia. Martín Berasategui, unul dintre bucătarii cu cele mai multe stele Michelin a dezvăluit o rețetă de paste la cuptor. Dacă respectați pașii, veți reuși să realizați niște paste ca la carte. Pentru realizarea acestuia veți avea nevoie de:
Citește și: Rețeta de paste carbonara a lui Chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care face diferența
Primul pas constă în fierberea pastelor. După ce acestea sunt fierte, le putem scurge. În pararel, pregătim un sos format din smântâna de gătit și bulion. Când cele două produse sunt amestecate, putem adăuga brânza. De asemenea, este indicat să nu adăugați sare pentru că brânza are deja.
Citește și: Cum faci cei mai buni cartofi prăjiţi. Se gătesc de trei ori, e reţeta unui Chef cu stele Michelin
Când sosul este gata putem să prăjim șunca tăiată. Renumitul bucătar vă sfătuiește să nu adăugați ulei în cratiță, pentru că șunca are deja suficientă grăsime. Mai mult, în acest fel șunca va avea o textură crocantă și bună la gust.
Peste șuncă adăugăm pastele și sosul. Tot ce ne mai rămâne de făcut este să amestecăm compoziția. Ulterior, putem pune compoziția într-o tavă pe care o băgăm la cuptor.
După ce trec cele 8 minute, o putem scoate din cuptor și putem presăra brânză rasă după gust. După ce adăugăm brânza putem să o punem pentru alte două minute la cuptor. Astfel, în mai puțin de 2o de minute am realizat un preparat delicios. Cu siguranță, veți primi multe laude din partea apropiaților. Rețeta a fost încercată de milioane de oameni, care se arată impresionați de gustul unui preparat făcut într-un timp așa scurt.
Citește și: Secretul celui mai bun piure de cartofi. E rețetă de bucătar cu stele Michelin