21 oct. 2023 | 17:04

Doi bărbați au furat cățelușii dintr-o curte, iar Poliția a ajuns pe urmele lor. Ce au putut să găsească agenții în casa hoților

News
Doi bărbați au furat cățelușii dintr-o curte, iar Poliția a ajuns pe urmele lor. Ce au putut să găsească agenții în casa hoților
Doi bărbați au furat cățelușii dintr-o curte, iar Poliția a ajuns pe urmele lor. Ce au putut să găsească agenții în casa hoților

Doi bărbați au furat câinii unei tinere. Au crezut că au dat lovitura, având în vedere că este vorba despre o rasă extrem de scumpă. Se pare, însă, că gestul lor i-a costat scump, iar oamenii legii au aflat detalii importante despre ocupația lor.

Au furat doi buldogi, dar s-au ales cu mari belele

Doi câini au fost furați direct din curtea stăpânilor. Hoții au fost fericiți de captura făcută, având în vedere că un buldog costă și peste 1000 de euro, iar ei aveau deja doi, dar nu s-au bucurat prea mult de cele două animale care nu le aparțineau.

Bărbații au mers la o casă din nordul Comitatului St. Louis și au dat buzna în ea. Știau, probabil, că nu era nimeni acasă și au filat foarte bine zona. Au mers acolo ca să ia doi câini din rasa buldog francez, dar și-au umplut și buzunarele.

Hoții au plecat și cu seiful fetei care locuiește acolo și au lăsat în urma lui multă dezordine. Când stăpâna a ajuns acasă, a fost șocată de faptul că îi lipsesc animalele de companie, despre care spune că îi sunt exact ca o familie.

„Au lăsat ușa deschisă și au spart geamul. Câinii sunt, pur și simplu, familia mea”, a spus Garcia, tânăra păgubită.

Ce legătură avea stăpâna câinilor cu hoții

Femeia i-a sunat pe oamenii legii, a apelat la ajutorul veterinarilor și, într-un final, a izbutit. Poliția i-a căutat cu mare atenție și, după lungi căutări, au ajuns la cei doi câini. Au găsit locația exactă, dar acolo au avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută.

Vezi și: Angajatul lui Lady Gaga rupe tăcerea. Totul despre jaful în care era să moară: ”Am urlat într-o baltă de sânge”

Oamenii legii au încercat să meargă la fața locului sub acoperire și au încercat să intre în casa în care se aflau animalele. Când au văzut că poliția a dat de urmele lor, hoții s-au panicat.

Imediat, au luat unul dintre câini și i-a aruncat pe geam, de la etajul al treilea al unui bloc. Când oamenii legii au intrat în casa lor, au rămas șocați: ascundeau cantități mari de droguri, dar și o mulțime de arme, pe care le dețineau ilegal.

Câinii, adevărați eroi

Stăpâna celor doi câini este, de meserie, hairstylist și deține și un salon de înfrumusețare. Cel mai frustrant pentru stăpâna lor a fost faptul că cei doi erau clienții ei de mult timp. Se cunoșteau bine și nici prin cap nu îi trecea că ei au fost făptașii.

Te-ar putea interesa și: Metoda neașteptată de jaf prin care trei tineri din sectorul 3 al Capitalei i-au șocat pe polițiști. Cum au reușit să fure dintr-un TIR haine în valoare de 50.000 de lei

Garcia s-a simțit trădată și dezamăgită de ceea ce au putut face bărbații, dar mai ales de felul în care s-au comportat cu animalele ei. Unul dintre câini are nevoie de recuperări acum, după ce a fost aruncat cu brutalitate pe geam.

Din fericire, câinele este în afara oricărui pericol și veterinarii fac tot posibilul să îl salveze. Cât despre hoți, sunt într-o situație dificilă, iar pe numele lor sunt mai multe acuzații grave.

„Suspecții au decis să fure câinii, dar s-au ales cu multe alte acuzații. În prezent, sunt cercetați pentru consum și trafic de droguri, deținere ilegală de arme, precum și furt calificat”, spun oamenii legii.

Digisport.ro
A încercat să ridice 105 kilograme, dar i-a căzut bara cu toată greutatea pe gât! Atenție, detalii și imagini cu impact emoțional
Stirile PROTV
Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
WhatsApp dispare de pe aceste telefoane. Lista completă
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ce tragedie. Marele actor ne-a părăsit
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Doliu în televiziune! A murit actorul copilăriei noastre. Toți l-am iubit
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
LOVITURĂ CRUNTĂ pentru SENIORI. Aceste PENSII nu se majorează
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro