Angajatul lui Lady Gaga rupe tăcerea. Totul despre jaful în care era să moară: ”Am urlat într-o baltă de sânge”

Angajatul lui Lady Gaga rupe tăcerea. Totul despre jaful în care era să moară: ”Am urlat într-o baltă de sânge”
Angajatul lui Lady Gaga, despre jaful în care era să moară

Doi dintre buldogii francezi ai lui Lady Gaga au fost furați miercuri seară, săptămâna trecută, după ce o persoană înarmată l-a împușcat pe bărbatul care i-a scos la plimbare, pe o stradă din Hollywood. Angajatul cântăreței a dat detalii despre noaptea atacului.

Angajatul lui Lady Gaga a vorbit despre jaful în care era să moară

Ryan Fischer, bărbatul care plimba câinii artistei, a vorbit pentru prima dată despre experiența în urma căreia a fost împușcat și câinii au fost răpiți, petrecută în decursul zilei de miercuri, săptămâna trecută, în Hollywood. Ryan a dat mai multe detalii într-o postare pe Instagram.

„Am continuat să urlu panicat, într-o baltă de sânge, în timp ce mă uitam la unul dintre câini și îmi părea rău că nu am reușit să îl salvez și pe celălalt. În sufletul meu le mulțumeam amândurora pentru toate momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună”, a scris el pe rețeaua de socializare.

Medicii sunt optimiști în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a bărbatului 

Deși bărbatul a fost împușcat în piept, doctorii sunt optimiști și spun că se va recupera complet. Între timp, animalele de companie ale artistei au fost restituite cu ajutorul unei femei care i-a găsit și i-a dus la o secție de poliție din Los Angeles. Oamenii legii susțin că aceasta a găsit câinii și nu a fost implicată în incidentul armat. Autoritățile au transmis și că, pentru moment, vinovații nu au fost identificați. După cum a promis, Lady Gaga îi va oferi femeii care i-a găsit cei doi câini o recompensă în valoare de 500.000 de dolari, conform CNN. 

„Dragii mei câini Koji și Gustav au fost luați la Hollywood în urmă cu două nopți. Inima mea este bolnavă și mă rog ca familia mea să fie din nou întreagă cu ajutorul unui act de bunătate. Voi plăti 500.000 de dolari pentru returnarea lor în siguranță. Trimiteți un e-mail la KojiandGustav@gmail.com pentru a ne contacta.

Sau, dacă le-ai cumpărat sau le-ai găsit fără să știi, recompensa este aceeași. În continuare te iubesc Ryan Fischer, ți-ai riscat viața pentru a lupta pentru familia noastră. Ești pentru totdeauna un erou”, a notat cântăreața pe Instagram în urmă cu cinci zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI