03 oct. 2023 | 14:06

Loredana Groza, o nouă apariție incendiară. Fanii au înnebunit: ‘Ai boala lui Button’ FOTO

Monden
Loredana Groza, o nouă apariție incendiară. Fanii au înnebunit: ‘Ai boala lui Button’ FOTO
Loredana Groza, o nouă apariție incendiară

Cea mai recentă apariție a vedetei a stârnit un val uriaș de comentarii. Fanii au reacționat imediat când au văzut-o pe Loredana Groza într-o ipostază inedită. Ce i-au transmis internauții artistei care nu s-a temut niciodată de controverse.

Loredana Groza a făcut furori cu cea mai recentă apariție

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai talentate, apreciate și cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Și-a construit o carieră fabuloasă, nu doar pe scenă, dar și în televiziune, ce se întinde pe câteva decenii. A știut când să se reinventeze, reușind astfel să rămână sub lumina reflectoarelor.

Artista este celebră și pentru aparițiile sale spectaculoase. Este excentrică, boemă, provocatoare, noncoformistă și nu s-a ferit niciodată de aparițiile controversate, fără să se lase afectată de comentariile mai puțin frumoase făcute de cârcotași.

Internauții au reacționat imediat

Vedeta a stârnit un val uriaș de reacții cu cele mai recente imagini publicate pe platformele de social media. Cu o perucă blondă foarte lungă și îmbrăcată într-un body argintiu, cu design futurist, Loredana Groza este complet transformată. Internauții au reacționat imediat, luând cu asalt secțiunea de comentarii. Cei mai mulți au felicitat-o pentru look-ul inedit, însă unii au ținut să puncteze că pare mai tânără pe zi ce trece, comparând-o cu personajul interpretat de Brad Pitt în filmul „Strania poveste a lui Benjamin Button”.

„LORY ești fantastica … o zeița mult prea simpatica ….așa se numește piesa care am compus o cu muuuulti ani in urma pt tine și nu am reușit sa o fac in studio”, „Wow ce frumoasă și ce frumusețe ești Loredana”, „Cred că suferă de boala lui Benjamin Button” – au fost doar câteva dintre mesajele trimise de internauți.

Te-ar putea interesa și: Loredana Groza revine pe micul ecran în ”Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Cum îşi menţine silueta, secretul a fost dezvăluit EXCLUSIV

Loredana Groza, o nouă apariție incendiară. Fanii au înnebunit: ‘Ai boala lui Button’ FOTO

Moment emoționant pe scena Festivalului Mamaia

Loredana Groza a fost protagonista unui moment special în timpul Festivalului Mamaia. Artista a avut plăcerea de a împărți scena cu Horia Moculescu, iar la finalul momentului, copleșită de emoții, a îngenuncheat în fața cântărețului, plină de recunoștință, după care l-a îmbrățișat.

„În 1965 am înregistrat o melodie excepțională a unui mare compozitor, Vasile Veselocshi, cel care a scris Strada Speranței. Eu i-am cântat această piesă și se fac 60 de ani de când am cântat-o. Acum va fi o versiune nouă, nemaicântată”, a spus Horia Moculescu.

„Îți mulțumesc, Horia! Horia este un Guru al muzicii, mulțumim”, a spus Loredana Groza, la finalul momentului artistic, îngenunchind și îmbrățișându-l pe artist.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Loredana Groza, nemachiată și fără filtre de Instagram. Fanii nu au recunoscut-o

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Plecarea lui Victor Rebenciuc. Ultimul rol
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro