02 oct. 2023 | 08:20

Cele trei zodii care vor avea cinci ani de belșug. Lor li se schimbă destinul din octombrie

Diverse
Cele trei zodii care vor avea cinci ani de belșug. Lor li se schimbă destinul din octombrie
Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile bogate începând din octombrie 2023. Nativii născuți în aceste semne zodiacale vor avea succes.

Astrologii au dezvăluit care sunt zodiile bogate începând din luna octombrie a anului 2023. Nativii născuți în aceste trei semne zodiacale se vor bucura de schimbări pozitive pe plan financiar. Vor avea parte de cel puțin cinci ani de abundență în ceea ce privește banii.

Ce mișcări cosmice vor avea loc în octombrie 2023

Horoscopul din octombrie, conturat pentru perioada anilor viitori, te poate ajuta să îți pregătești și să îți planifici corespunzător cheltuielile ce urmează să fie efectuate în cursul intervalului menționat. Responsabile pentru câștiguri, dar și pentru pierderi financiare sunt mai multe planete și case.

În luna octombrie 2023 au loc multe mișcări cosmice, spun astrologii, astfel încât finanțele multor semne zodiacale vor fluctua semnificativ. Jupiter este retrograd în Berbec în axa nodurilor, ceea ce ar putea să însemne ghinion și stagnare. Mercur ar putea să aibă impact negativ asupra afacerilor.

Pe de altă parte, Saturn în mișcare retrogradă te va ajuta să muncești mai mult. Soarele tranzitează spre Balanță, eficientizând munca grea și angajamentul nativilor născuți în unele semne zodiacale. Venus, care stă foarte confortabil în Leu, va mări creativitatea multora.

Care sunt zodiile bogate începând din octombrie 2023

Pornind de la aceste principale mișcări cosmice, astrologii au realizat un top al semnelor zodiacale ce se vor bucura de mare succes, pe plan financiar, începând din luna octombrie 2023. Vor avea parte de noroc și în următorii ani, mai exact în viitorii cinci ani. Destinul li se va schimba în bine.

Ce trebuie să știi este că atunci când mișcarea unei planete se produce, alături de schimbări privind casele, starea financiară a fiecărui semn zodiacal se modifică. Astfel, veniturile, profiturile și starea de bogăție pot să crească sau pot să scadă semnificativ.

Citește și: Cele trei zodii protejate de Sfânta Maria din octombrie până la finalul anului 2023. Nativii care scapă de ghinion

Trei zodii vor avea parte de o perioadă de cinci ani foarte bună din punct de vedere financiar, spun astrologii. Primele schimbări se vor simți încă din luna octombrie 2023. Este vorba despre nativii născuți în următoarele semne zodiacale: Săgetător, Balanță și Leu.

Acești nativi se vor bucura de bogăție în următorii ani

Săgetător. Vei avea parte atât de câștiguri financiare mari, cât și de stabilitate. O călătorie în străinătate îți va aduce rezultate bune pe partea de finanțe. Începând din luna octombrie 2023, vei primi unele bonusuri și vei avea parte de o majorare a veniturilor. Te vei descurca excelent din postura de afacerist!

Balanță. Începând din octombrie 2023, vei realiza foarte multe lucruri pe plan profesional. Te poți aștepta la creșteri semnificative a veniturilor tale. Finanțele vor fi bune în următorii cinci ani, însă sfatul astrologilor este să nu fii extravagant. Dacă faci investiții, fă-le după ce analizezi piața și riscurile.

Citește și: Horoscop 2 octombrie 2023. Zodia care primește o veste care îi dă viața peste cap

Leu. Te vei bucura de roadele muncii tale, promit astrologii. Vei câștiga sume de bani foarte mari. Planetele favorizează această stare și îți va aduce rezultate profitabile și dividende crescânde și în următorii ani. S-ar putea să îți extinzi afacerea și în străinătate. Nu investi însă în proprietăți.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Se reintroduce oficial serviciul militar obligatoriu. Cine va fi chemat şi câte luni durează
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro