01 oct. 2023 | 22:59

Cele trei zodii protejate de Sfânta Maria din octombrie până la finalul anului 2023. Nativii care scapă de ghinion

Horoscop
Cele trei zodii protejate de Sfânta Maria din octombrie până la finalul anului 2023. Nativii care scapă de ghinion
Cele trei zodii protejate de Sfânta Maria din octombrie până la finalul anului 2023. Nativii care scapă de ghinion

Credința în puterea divină poate avea un impact semnificativ asupra vieții noastre și mulți credincioși se roagă la sfinți pentru protecție și ghidare. În luna octombrie, Sfânta Maria este considerată un izvor de protecție și ajutor spiritual pentru trei zodii. Acești nativi se vor simți speciali, protejați de sfânta lor

Zodiile protejate de Fanta Maria

Pentru nativii Taur, luna octombrie poate aduce o serie de reușite și oportunități, mai ales sub influența protectoare a Sfintei Maria. Cu un spirit stabil și practic, Taurii pot naviga cu încredere prin provocările care pot apărea în această perioadă.

Sfânta Maria poate aduce claritate și îndrumare în alegerile lor profesionale și financiare. Este posibil să descopere oportunități de creștere a veniturilor sau de dezvoltare a carierei. În plus, această influență divină le poate aduce și mai multă armonie în relațiile personale.

Nativii Taur pot descoperi acum că rugăciunile și meditațiile lor au un efect puternic în luna octombrie, oferindu-le liniște interioară și un sentiment de protecție împotriva ghinionului. Este un moment favorabil pentru a cultiva relații sănătoase și pentru a investi în dezvoltarea personală.

Protejații Sfintei Maria în luna octombrie

Pentru cei născuți sub semnul Fecioarei, luna octombrie poate aduce o perioadă de echilibru și împlinire, sub ocrotirea Sfintei Maria. Fecioarele sunt cunoscute pentru devotamentul lor și pentru dorința de a-i ajuta pe ceilalți, și în această lună, această atitudine le poate aduce reușite remarcabile.

Vezi și: Cele trei zodii care vor avea noroc triplu din octombrie până la finalul anului 2023. Au noroc în carieră, dragoste și la bani

Sub influența divină a Sfintei Maria, nativii Fecioară pot găsi soluții ingenioase la problemele cu care se confruntă. Este un moment excelent pentru a-și pune în aplicare planurile și pentru a-și atinge obiectivele profesionale și personale. Pot simți că au o mână protectoare care îi ghidează în fiecare pas pe drumul lor.

În plus, în această perioadă, Fecioarele pot experimenta o creștere a încrederii în sine și a înțelepciunii lor interioare. Sfânta Maria le poate oferi liniște și încredere pentru a lua decizii importante în viață. Prin rugăciune și meditație, pot găsi claritate și îndrumare divină.

Alți nativi norocoși în luna octombrie

Pentru nativii Scorpion, luna octombrie este un moment al transformării și al creșterii personale, cu ajutorul protecției Sfintei Maria. Scorpionii sunt cunoscuți pentru pasiunea și determinarea lor când vine vorba de muncă și, în această lună, pot merge înainte cu un sentiment de putere și încredere în sine.

Te-ar putea interesa și: Cele patru zodii cu har dumnezeiesc. E bine să le ai în preajma ta, aduc noroc

Sfânta Maria poate aduce o aură specială de protecție și îndrumare în viețile lor. Pot simți că au un înger păzitor care îi ghidează în direcția corectă și îi ajută să depășească obstacolele. Este un moment excelent pentru a se conecta cu spiritualitatea și pentru a se ruga pentru îndrumare în legătură cu deciziile majore.

În această perioadă, Scorpionii pot descoperi noi pasiuni și interese care îi pot ghida către reușite remarcabile. Este posibil să-și dezvolte abilități sau să-și descopere meniri mai mari în viață. Cu ajutorul Sfintei Maria, pot avea încredere în călătoria lor și să se simtă protejați în fața ghinionului.

Digisport.ro
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Serialul care face furori în toată lumea. Declarații exclusive ale actorilor
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Cutremur în România. Victor Ponta a primit verdictul. Ce au ordonat judecătorii
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro