16 sept. 2023 | 11:27

Avocatul lui Mario Iorgulescu: „Victima era de 10 ori mai drogată. Mario n-a fost vinovat nici măcar de accident!” Ce s-ar fi întâmplat, de fapt

Social
Avocatul lui Mario Iorgulescu:
Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani si 8 luni de inchisoare, in prima faza

Procesul în care este cercetat Mario Iorgulescu, 28 de ani, a reînceput de curând, după ce în primă instanță a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de pușcărie. Avocatul lui Mario Iorgulescu: „Victima era de 10 ori mai drogată. Mario n-a fost vinovat nici măcar de accident!”. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt.

Avocatul lui Mario Iorgulescu are un nou scenariu. Acesta n-ar fi fost drogat când a omorât un om

Avocații fiului lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, vor să schimbe încadrarea juridică din dosarul deschis după ce tânărul a intrat cu mașina într-un bărbat aflat într-o altă mașină la semafor și l-a ucis.

Virgil Boglea, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, are un nou scenariu în care victima accidentului din 7 septembrie 2019 era de 10 ori mai drogată, astfel că Mario Iorgulescu nu are nicio vină.

„Victima era de 10 ori mai drogată decât Mario. Era în Audi, nu în Dacia. S-au spus multe neadevăruri. Mario a fost linșat mediatic. Mario nu a fost vinovat nici măcar de accident. Ceea ce s-a prezentat în acest caz a fost în fapt un linșaj mediatic. Nu este oarecum necorespunzător adevărului, ci întru totul necorespunzător adevărului”, susține Virgil Boglea.

Citește și: Cum a fugit Mario Iorgulescu din spitalul în care era internat

”Mario nu era drogat”

În plus, avocatul susține că Mario Iorgulescu nu se afla sub influența substanțelor interzise, fapt pe care procurorii și judecătorii l-ar cunoaște.

”Mario nu era drogat! Procurorii și judecătorii știau și asta e grav din perspectiva sistemului de justiție. O persoană poate fi considerată drogată, dacă analizele de sânge ar evidenția asta. Există o expertiză extrajudiciară efectuată de un fost doctor la INML, specializat în rapoarte toxicologice, care după ce a studiat raportul a spus că tot ceea ce au relatat procurorii și judecătoarea de pe fond este nereal”, mai susține avocatul lui Mario Iorgulescu.

Virgil Boglea mai susține că totul nu este decât o răzbunare împotriva tatălui lui Mario Iorgulescu, acestuia negăsindui-se substanțe interzise decât în urină, nu și în sânge.

Suspiciunile de la dosar

”Lui Mario Iorgulescu, acea cantitate de substanță i s-ar fi găsit numai în urină, nu și în sânge! Au fost prelevate si probe din sânge, dar s-au găsit numai în urină! Nu se putea găsi numai în urină decât dacă proba ar fi fost contaminată.

Citește și: Mario Iorgulescu, vorbe grele despre justiția românească

Aici apar suspiciunile că acest proces a fost o manoperă brutală de condamnare a familiei Iorgulescu, probabil contra domnului Gino Iorgulescu”, este varianta susținută de Virgil Boglea, conform Fanatik.

Tribunalul București l-a condamnat pe Iorgulescu Jr. la 15 ani și 8 luni de închisoare, însă verdictul Curții de Apel urmează să fie dat pe 11 octombrie 2023.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Secretul gogonelelor murate. Cum rezistă perfect peste iarnă
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
AMENZI de 3.000 de lei pentru cei care STAU LA BLOC. ACUM e total INTERZIS
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro