Supa clară de pui se numără printre cele mai delicioase preparate. Gustul acesteia ne poate trimite pe mulți cu gândul la copilărie. Bunicile aveau un ingredient special care îi dădea supei un gust minunat. Află, din rândurile de mai jos care este ingredientul secret pentru o supă clară de pui.
Pentru foarte mulți, prepararea supei clare de pui poate părea un lucru extrem de dificil. Însă, nu este deloc așa ci din contră. Pentru a-ți ușura munca îți poți pregăti din timp ingredientele.
De asemenea, este indicat să dezosezi puiul înainte. Bucătarii te sfătuiesc să nu arunci oasele de pui și să le pui într-o pungă. Le poți folosi pentru un alt preparat.
Pentru o aromă și un gust mai puternic, poți pune legume întregi, dar la fel de bune sunt și cojile, tulpinile sau frunzele, cu condiția să fie perfect curate. Și coaja morcovilor sau a țelinei se poate folosi pentru a face supă.
Te-ar putea interesa și: Rețetă supă de pui. Cea mai bună supă de pui. 6 trucuri care nu dau greș
Înainte de a începe să prepari supa, te poți asigura că ai următoarele ingrediente:
Primul pas constă în punerea tuturor ingredientelor într-o oală mare. După ce ai pus oasele de pui, ceapa, morcovii și țelina le poți acoperi cu apă. De asemenea, deasupra compoziției se pun frunze de dafin, cimbru și boabe de piper. Oala se pune pe foc până la cinci ore. Ulterior, supa se lasă la răcit și se strecoară ingredientele.
Te-ar putea interesa și: Ingredientul care strică gustul supei de pui. Greșeala pe care o fac multe gospodine fără să știe
Pentru un gust bun, bunicile obișnuiau să pună și pătrunjel. Supa de pui va avea un aspect frumos dar și un gust asemănător cu cel din copilărie. Este indicat să-l tai mărunt. Fără dar și poate, supa va fi adorată de toată lumea chiar și de către cei mici.
Te-ar putea interesa și: Ce pui în supa de pui pentru un gust ca la bunica acasă. Secretul gospodinelor