24 aug. 2023 | 08:48

Boris Becker, scenariu apocaliptic în cazul Simona Halep. „Va fi prea bătrână pentru a mai face asta”

News
Boris Becker, scenariu apocaliptic în cazul Simona Halep. „Va fi prea bătrână pentru a mai face asta”

Boris Becker este bun prieten cu Ion Țiriac și o susține pe Simona Halep. Fostul campion german nu înțelege de ce tribunalul Sport Resolutions nu a dat încă un verdict, după audierea de la finalul lunii iunie, și este convins că aceste amânări și tergiversări vor grăbi finalul carierei sportivei din România.

Boris Becker o susține pe Simona Halep

Boris Becker a susținut-o pe Simona Halep încă de la începutul scandalului de dopaj. Prietenul lui Ion Țiriac a transmis mereu mesaje de susținere pentru campioana din România și a cerut o judecată rapidă. Și în ultimul interviu a spus că nu înțelege de ce tribunalul Sport Resolutions nu a dat încă verdictul de la audierea care a a avut loc la finalul lunii iunie. În acest mod s-ar fi lămurit toate semnele de întrebare, în condițiile în care sportiva este suspendată provizoriu din data de 7 octombrie 2022.

„Este o decizie foarte proastă. Simona este suficient de în vârstă pentru a accepta fiecare decizie”, a declarat Boris Becker la podcastul Das Gelbe vom Ball.

Campionul german susține că aceste amânări vor aduce mari probleme în cariera Simonei Halep și poate chiar îi vor grăbi retragerea.

„Nu mai are 25 de ani și fiecare an în care nu îi este permis să joace este unul pierdut. La un moment dat, va ajunge în punctul în care nici nu trebuie să se mai întrebe dacă mai poate să joace, pentru că va fi prea bătrână pentru a mai face asta”, a mai spus Boris Becker.

Simona Halep a fost exclusă oficial luni de la US Open 2023

Simona Halep a fost înscrisă pe lista preliminară de la US Open 2023, iar fanii ei și-au făcut iluzii că o vor vedea din nou pe teren, dar organizatorii competiției au decis să o excludă în ziua în care a avut loc tragerea la sorți.

„Conform regulilor turneelor de Grand Slam, Simona Halep a fost retrasă automat de la US Open în momentul în care tragerea la sorți a calificărilor a avut loc din cauza suspendării provizorii”, au transmis organizatorii într-un comunicat oficial.

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial la US Open 2022. În momentul în care a fost suspendată provizoriu, pentru dopaj cu Roxadustat, se afla pe locul 9 WTA, iar această săptămână a început-o pe poziția 1.140. În luna mai, Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a lansat noi acuzații și a spus că s-au identificat anumite „iregularități” în pașaportul biologic al sportivei.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro