17 aug. 2023 | 18:02

Ce i-a interzis Oana Roman fiicei sale Isabela. Vedeta e fermă: ”Este un lucru de prost-gust”

Monden
Ce i-a interzis Oana Roman fiicei sale Isabela. Vedeta e fermă: ”Este un lucru de prost-gust”
Ce i-a interzis Oana Roman fiicei sale Isabela. Vedeta e fermă: ”Este un lucru de prost-gust”

Oana Roman este o femeie împlinită, dar cea mai mare satisfacție i-o aduce zi de zi fiica ei. Vedeta și Isabela au o relație minunată și mama ei îi face toate poftele. Nu uită, însă, să fie și strictă atunci când este cazul și are grijă să îi impună reguli acesteia, pentru a se asigura că o educă așa cum trebuie.

Ce nu are voie să facă fiica Oanei Roman

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Este o femeie de succes, cu o carieră impresionantă, la care lucrează din plin, dar și o mamă devotată. Viața ei s-a schimbat complet de când o are pe Isabela, fiica ei, cu care are o relație specială.

Micuța este foarte atașată de mama ei, care se asigură că nu îi lipsește nimic și îi face toate poftele. Totuși, Oana Roman nu uită să fie și strictă atunci când este cazul și are grijă să îi impună și restricții micuței Isabela.

Este permisivă cu fiica ei și o lasă să experimenteze tot ce își dorește, pentru a se convinge când un lucru nu este bun. De exemplu, o lasă să îi folosească machiajele, hainele sau să își vopsească părul, dar la școală îi interzice complet să meargă aranjată.

„Asta cu „nu ai voie” este ca și cu fructul oprit. Nu este OK! Îi spui: „Încearcă, vezi cum e! Eu nu consider că este OK, dar dacă ție îți place, poți să încerci să vezi cum este, nu este absolut nicio problemă!”. Știe că nu este OK și că nu este normal să facem chestia asta. (n.r. să meargă la școală cu unghiile făcute)

E un copil foarte cuminte, e conștientă de faptul că este un copil foarte cuminte. A fost foarte haioasă, mi-a zis: „Mami, eu când o să fiu mare o să vreau un copil ca mine!”. E conștientă de faptul că este un copil cuminte și înțelegător!”, a declarat Oana Roman pentru EGO.

Ce crede Isabela despre faima mamei sale

Oana Roman este cunoscută de o mulțime de oameni, dar s-a asigurat că asta nu îi afectează viața fiicei sale. Isabela a fost și ea în lumina reflectoarelor prin prisma mamei sale, dar vede totul ca o normalitate și nu profită din acest punct de vedere.

Oana Roman și-a dorit mereu ca fiica ei să fie modestă și să nu se comporte superior cu cei din jur, doar pentru că mama ei este celebră. I-a interzis să se folosească de numele ei când este într-o situație dificilă, iar cea mică s-a conformat și știe acum ce are de făcut.

„Așa a crescut, aceasta este normalitatea ei, practic. Cred că dacă n-ar fi, i s-ar părea ciudat! Așa a crescut de când s-a născut, normalitatea ei este asta, ca eu să apar la televizor, să apar în ziare, să mă știe lumea pe stradă, să mă cunoască oamenii, să o cunoască și pe ea.

Dar nu face caz din asta deloc, e foarte în banca ei, nu se laudă niciodată cu chestia asta și are un bun simț cu care s-a născut cumva, cred. Nu se laudă și știe că expresia „nu știi cine sunt eu?” nu avem voie să o pronunțăm și să o folosim pentru că este un lucru lipsit de educație și cu mare prost-gust.”, a mai spus vedeta pentru EGO.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Iubitul Elenei Udrea, decizie radicală. Cum va fi afectat copilul cuplului
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro