Există tot felul de trucuri și secrete la care gospodinele apelează pentru a aromatiza mâncărurile. Dacă iahnia de fasole este una dintre cele preferate de tine, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri îți explică ce să adaugi în preparat, pentru a-i oferi un gust special, ca la mănăstire.
Iahnia este una dintre principalele mâncăruri care se gătesc pe bază de fasole. Este foarte aromată și gustoasă, iar consumată de la mănăstire nu poate să te dezamăgească niciodată. În articolul de astăzi, Playtech Știri îți prezintă o rețetă de la mănăstire, care va face minuni.
Există un ingredient care schimbă complet gustul preparatului. Papilele gustative îți vor mulțumi, dacă vei adăuga în mâncare boia dulce afumată. Bineînțeles, o poți înlocui cu cea picantă, dacă aceasta este preferata ta. Iahnia de fasole va fi delicioasă!
Nu uita! Fasolea trebuie lăsată întotdeauna la înmuiat înainte de a fi folosită în diverse feluri de mâncare. Probabil, nu există nicio gospodină care să nu cunoască această regulă. Dacă o respecți, indiferent ce vrei să gătești, preparatul va fi savuros.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Iahnia de fasole este gata. Poate fi servită imediat ce se răcește puțin, pentru a nu frige. Se poate consuma împreună cu murăturile preferate – castravreți, conopidă, gogoșari etc.. Poate fi, de asemenea, ornată cu pătrunjel verde pentru un plus estetic.