08 aug. 2023 | 13:24

Veste uriașă pentru românii care au card la BCR și nu numai. A fost deja implementat

Utile
Veste uriașă pentru românii care au card la BCR și nu numai. A fost deja implementat
Digitalizarea sistemelor bancare pe ordinea de zi!

Soluțiile de digitalizare a sistemelor bancare sunt pe ordinea de zi în mai toate instituțiile bancare, indiferent de ce țară ar fi vorba, iar faptul că avem parte azi de o veste uriașă pentru românii care au card la BCR și nu numai, este important. Inclusiv BCR își continuă procesele anunțate de digitalizare, iar asta ar trebui, într-o oarecare măsură, să ne dea o anume siguranță.

Digitalizarea sistemelor bancare pe ordinea de zi!

De la accelerarea rapidă a digitalizării și creșterea amenințărilor cibernetice la tensiunile geopolitice tot mai mari și la agravarea crizei climatice, băncile se confruntă cu riscuri și incertitudini pe mai multe fronturi.

Vezi și: Românii l-ar putea primi gratuit de la bancă. Legea care i-ar ajuta să economisească bani

Cum vor redefini aceste tendințe proeminente și alte tendințe proeminente activitatea bancară? Pentru a înțelege cum percep liderii din industrie forțele care vor remodela serviciile financiare în următorul deceniu, cei de la Economist Impact au mers direct la sursă, realizând și un raport în martie 2022.

Cum va face față industria bancară provocărilor viitoare?

Renumitul grup de reflecție a intervievat aproximativ 500 de directori bancari de la bănci corporative, comerciale, de retail și digitale din întreaga lume.

Raportul ”Banking in 2035: Global Banking Survey” a evidențiat, de fapt, perspectivele cheie ale sondajului. Acesta a oferit un instantaneu al unui sector în tranziție, liderii săi contemplând o traiectorie mai conștiincioasă, orientată spre un scop, iar constatările includ:

  • 76% dintre directorii din sectorul bancar consideră că sectorul are obligația de a aborda nevoile și problemele societății
  • 79% cred că sectorul ar trebui să se implice mai mult în acest sens.
    82% cred că organizațiile de servicii financiare pot îmbunătăți simultan societatea și în același timp să obțină profit.

În acest context, al implementării de soluții de digitalizare a mecanismelor bancare, vine și această veste uriașă pentru românii care au card la BCR și nu numai. Citește mai departe și vezi despre ce este vorba.

Vezi și: Clienții care au bani la Banca Transilvania și ING trebuie să afle. Vestea venită acum

BCR și MoneyGram, soluții digitalizate de transfer

Dacă nu până demult, unii români apelau direct la MoneyGram pentru a face transferuri de bani în și dinspre alte state europene unde istituția are sucursale, de curând BCR a semnat un acord de parteneriat pentru implementarea unor soluți digitalizate și rapide pentru aceste operațiuni bancare.

Dacă ești client BCR poți folosi direct MFM-urilor BCR

Noua soluție se adresează oricărei persoane. chiar dacă nu este client BCR, aceștia putând trimite bani către un număr de cel puțin 200 de state din lume. Soluția este implementată în toate sistemel multifuncționale ale BCR din sucursalele sale, iar transferurile pot fi atât interne, cât și externe.

Dacă ești client BCR poți folosi direct MFM-urilor BCR (mașinile multifuncționale), accesând opțiunea MoneyGram de pe ecranul dispozitivelor, iar dacă nu ai cont la bancă, poți face transferurile de bani în urma obținerii de la BCR un cod QR necesar operației de transfer.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Secretul gogonelelor murate. Cum rezistă perfect peste iarnă
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
AMENZI de 3.000 de lei pentru cei care STAU LA BLOC. ACUM e total INTERZIS
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro