15 iul. 2023 | 13:24

De ce să pui doi căței de usturoi peste pepenele din frigider deja început. Secretul verii 2023

Diverse
De ce să pui doi căței de usturoi peste pepenele din frigider deja început. Secretul verii 2023
De ce să pui doi căței de usturoi peste pepenele din frigider deja început

Un truc inedit face furori în mediul online. Internauți din aproape toate colțurile lumii se declară uluiți de idee, în condițiile în care vorbim despre două arome pe care puțini s-ar gândi vreodată să le asocieze. Află de ce ar trebui să pui doi căței de usturoi peste pepenele din frigider deja început. Este, fără doar și poate, secretul acestei veri!

De ce ar trebui să pui de acum doi căței de usturoi peste pepenele din frigder deja început

Vara, tarabele din piețe și rafturile magazinelor sunt pline cu pepeni, fructele vedetă ale lunilor de vară. Românii îi consumă în cantități mari, sunt ideali în zilele cu temperaturi ridicate.

Dulci, zemoși și plini de apă, sunt un ajutor de nădejde și delicios în combaterea efectelor caniculei. Din păcate, pentru că se alterează rapid, ajung la gunoi, dacă nu sunt mâncați suficient de repede. Un truc ce face acum furori în mediu online promite să ne scape de această problemă.

În ultimii ani, platformele de social media au devenit gazdele unei colecții uriașe de trucuri ce ne fac viața mai ușoară. Un internaut a publicat un videoclip în care explică de ce ar trebui să punem doi căței de usturoi peste pepenele din frigider deja început.

Așadar, data viitoare când ți se întâmplă să cumperi un pepene prea mare, pe care tu, familia și musafirii nu îl puteți consuma în totalitate la o masă, nu-l pune tăiat direct în frigider, pentru că pe suprafața sa se pot dezvolta diferite bacterii.

Te-ar putea interesa și: Secretul prin care vei cumpăra pepenele perfect de fiecare dată. Trucul care are rezultate excelente

Trucul face furori în mediul online

Pentru acest truc, trebuie doar să cureți doi căței de usturoi și să îi pui pe pulpa pepenelui, acoperindu-l apoi cu folie alimentară. Păstrat în frigider, va rămâne proaspăt mai multe zile.

În secțiunea de comentarii, cei care au pus deja în aplicare sfatul s-au declarat uimiți de rezultate, în timp ce unii au recunoscut că sunt destul de reticenți.

„Dacă pui usturoi peste pepene, nu se vor amesteca aromele?” – a întrebat un utilizator al platformei. „În mod surprinzător, nu. Cel puțin, eu nu am avut niciodată problema asta și aplic trucul de ani de zile, îl știu de la mama mea” – i-a răspuns altcineva.

Te-ar putea interesa și: De ce să nu arunci cojile de banană și pepene. La ce le poți folosi, trucul genial al gospodinelor