04 iul. 2023 | 14:59

Cu ce se spală pe față Maria Dragomiroiu. Așa își menține tenul fără riduri la 68 de ani

Monden
Cu ce se spală pe față Maria Dragomiroiu. Așa își menține tenul fără riduri la 68 de ani

Maria Dragomiroiu este vestită pentru podoaba sa capilară, dar și pentru tenul său perfect. La 68 de ani are un ten impecabil, lipsit de riduri. Ar putea concura cu ușurință cu o femeie de 40 de ani, pentru că interpreta de muzică populară nu își arată deloc vârsta.

Secretele care o păstrează în formă pe Maria Dragomiroiu

Viața de artist este o viață complicată, cu un somn haotic, cu puține ore de odihnă, mai mereu pe drumuri. Așa arată și viața Mariei Dragomiroiu de zeci de ani, însă interpreta de muzică populară este foarte atentă cu părul și tenul ei, pentru că acestea sunt cartea ei de vizită.

Interpreta de muzică populară a recunoscut că nu apelează la trucuri sofisticate sau la creme care mai de care mai scumpe, ci folosește o rutină veche, care îi ține tenul departe de imperfecțiuni.

”Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt. Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm.

Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă. Nu merg la cosmetică, pentru că nu am timp, aș merge, așa că mai fac un masaj, am grijă de fața mea categoric, sunt multe modalități acum. ”, a declarat Maria Dragomiroiu.

De asemenea, Maria Dragomiroiu nu se menajează, astfel că își ajută soțul la toate treburile casnice, în ciuda programului stresant pe care îl are.

”Eu mă culc numai pe la 2-3 noaptea și dimineața, rar mă trezesc după 9, de obicei atunci mă trezesc, pentru că începe altă zi, cu alte probleme, care trebuie rezolvate, tocmai din acest motiv este și acest stres, care obosește omul. Eu nu sunt scutită de el.

Am de toate și, de multe ori, mai multe greutăți, fericirea și bucuria trec repede, dar te încarcă. Eu nu fac nimic special pentru a mă menține, nu merg să mă întrețin nicăieri, muncesc foarte mult fizic, prin curte totul e făcut de mine, pentru că asta este și o terapie. Eu doar nu tund iarba, pentru că nu am timp, în rest fac tot, aranjez toate floricelele, vorbesc cu ele.”, a mai adăugat interpreta de muzică populară.

Citește și: Maria Dragomiroiu, filmare în baie când se spăla pe cap. Metoda genială pe care o folosește

Maria Dragomiroiu doarme cu cântarul sub pat

Când vine vorba de alimentație, frumoasa interpretă de muzică populară încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. Își monitorizează zilnic greutatea și nu acceptă să ia în plus niciun kilogram.

”Eu stau cu cântarul lângă mine și nu aștept să se adune zeci de kilograme, ca să nu pot să mai fac nimic. Când ai văzut că a trecut un kilogram, două, maxim trei, gata. Nu se mai poate, trebuie să faci ceva. Eu nu mănânc sănătos, pentru că sunt gurmandă. Mănânc din toate, dar puțin.

Dacă astăzi am mâncat, mâine nu mai mănânc, nu nimic, dar trebuie să fac ceva. Ori mănânc brânzeturi sau numai fructe, ori numai carne, ceva care să mă ajute să dau înapoi. Acum am vreo trei kilograme în plus, dar scap eu și de astea, nu mă las.”, a continuat Maria Dragomiroiu.

Citește și: Filmuleţul cu care Maria Dragomiroiu a creat isterie pe Tik Tok. Clar nu te aşteptai să o vezi aşa

 

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro