Maria Dragomiroiu, filmare în baie când se spăla pe cap. Metoda genială pe care o folosește

Maria Dragomiroiu, filmare în baie când se spăla pe cap. Metoda genială pe care o folosește
Maria Dragomiroiu și-a spus secretele. Cum își îngrijește părul

Toată lumea s-a întrebat, timp de mulți ani, cum reușește Maria Dragomiroiu să își întrețină frumoasa podoaba capilară. Iată că aceasta a decis să își dezvăluie toate secretele printr-o filmare.

Maria Dragomiroiu și-a dezvăluit secretele. Cum își îngrijește părul

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 65 de ani, a prezentat un filmuleț în care explică modul în care își îngrijește părul chiar la Vorbește lumea. Aceasta are o tehnică extrem de interesantă pentru a-și păstra podoaba capilară frumoasă.

Spre surprinderea fanilor, interpreta de muzică populară își spală părul într-un lighean, folosindu-se de șampon și balsam. Apoi, ea își usucă părul printr-o metodă pe care a denumit-o ‘morișca’. Procesul durează în jur de 40 sau 45 de minute și garantează succesul.

„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă.

Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des.

Din cauza acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să amețești, dar devine o obișnuință în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu același șampon, îl schimb mereu.”, a spus Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu: ‘Eu mă vopsesc singură’

Interpreta de muzică populară își dorește să posteze mai multe videoclip-uri prin care să dezvăluie cum își aranjează părul cu placa sau cum se vopsește. Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea când a povestit că își îngrijește singură podoaba capilară.

„Eu mă vopsesc singură, în baie, în 5 minute. Mai urmează, însă, două episoade. Și cu uscatul, și cu vopsitul. Îl mai fac și cu placa. Acasă îl țin prins în coc. Ultima dată în clasa cincea am avut părul scurt.”, a adăugat artista.

Maria Dragomiroiu nu merge la salon. Care este motivul

De asemenea, Maria Dragomiroiu a explicat la Vorbește lumea că nu merge la salon. Chiar dacă își dorește să se lase pe mâna unui specialist, cântăreața a mărturisit că nu a avut niciodată timpul necesar pentru a merge într-un astfel de loc.

„Mie după sarcini mi-a crescut părul. (…) La salon nu am fost niciodată, nu că nu aș vrea, dar nu am timp.”, a mai zis vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI