02 iul. 2023 | 10:40

Dan Negru, deranjat de hotelierii din România. Motivul pentru care turismul românesc nu are succes: „Învăţăm că avem o ţară bogată”

Monden
Dan Negru, deranjat de hotelierii din România. Motivul pentru care turismul românesc nu are succes:
Dan Negru, deranjat de hotelierii din Romania

Dan Negru este deranjat de hotelierii din România, dar nu numai. Omul de televiziune a râmnit la modul în care japonezii știu să își promoveze țara și valorile. Celebrul om de televiziune se află în vacanță în îndepărtata Japonie, de unde a postat un mesaj care ar trebui să ajungă la urechile guvernanților noștri.

Dan Negru, deranjat de hotelierii din România

Dan Negru a plecat în vacanță în Japonia. Omul de televiziune a rămas impresionat de ”Țara Soarelui Răsare”, dar și de cât de bine știu japonezii să își promoveze turismul, chiar dacă au un singur munte.

Celebrul om de televiziune a făcut o comparație între modul în care își promovează turismul japonezii, față de autoritățile din România. A rămas pur și simplu fascinat de cum au reușit japonezii să își promoveze singurul munte pe care îl au.

”Noi nu-avem abțibildul ăsta”

”Mă uit cu „ciudă” la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu-avem abțibildul ăsta. Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară. Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară apoi i-am bagat in pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași. Îl promovăm pe Dracula care e invenția unui scriitor englez, Bram Stocker.

La noi, turismul e paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi. Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială. Copiii lor învață la școală că țara lor e un arhipelag sărac, fără resurse și că doar oamenii pot face din Japonia o țară mare.Noi învățăm că avem o țară bogată, cu de toate, mare, munte, deltă. Nu ne învață nimeni cum să le merităm!”,  a scris Dan Negru pe Facebook.

Logo-ul României a stârnit furtună înainte de a fi lansat

Vă reamintim că în anul 2018, ministrul Turismului de pe atunci, Elena Udrea, a dorit să  facă un logo de țară, cu care România să se facă cunoscută în toată lumea. Nici nu a apucat să fie lansat oficial logo-ul respectiv, cu mesajul „Romania, descopera gradina Carpatilor!”, că a și început furtuna.

Mulți au spus că frunza folosită drept logo de țară este un real plagiat. Alții au spus că nu este suficientă pentru a reprezenta România. Logo-ul a costat nu mai puțin de 890 de mii de euro. Cu toate acestea, logo-ul comandat de Elena Udrea a rămas.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro