08 iun. 2023 | 16:21

Ce a spus Dan Negru despre Andreea Esca. Mesajul categoric al vedetei Kanal D: „Există discriminare”

Monden
Ce a spus Dan Negru despre Andreea Esca. Mesajul categoric al vedetei Kanal D: „Există discriminare”
Ce a spus Dan Negru despre Andreea Esca

Dan Negru și-a deschis sufletul în fața publicului dezvăluind mai multe probleme cu care se confruntă România și românii. În plus, omul de televiziune a făcut referiri și despre colegii săi din alte trusturi TV. Așadar, ce a spus Dan Negru despre Andreea Esca. Mesajul categoric al vedetei Kanal D: „Există discriminare”.

Dan Negru a făcut-o pe Andreea Esca bătrână. „Eu sau Esca suntem…”

Dan Negru a făcut-o, fără să vrea, pe Andreea Esca bătrână. Prezentatorul de la Kanal D nu a vrut să fie răutăcios, pentru că același lucru l-a spus și despre el.

Altceva a vrut să spună Dan Negru, respectiv că după 30 de ani de experiență lumea televiziunii se închide pentru mulți din România, excepțiile fiind el și colaga de la PRO TV.

Unde este discriminarea

„Discriminarea pe bază de vârstă. Eu sau Esca suntem niște excepții ale unei reguli nescrise care spune că după 30 de ani ești bătrân, asta pentru că televiziunile din România sunt prea multe și nu și-ar permite angajați cu experiență care au alte standarde finaciare. Da, există discriminare de vârstă la noi, uitați-vă pe ecranele TV din România și pe cele din Italia, Anglia, America…”, a spus Dan Negru, potrivit ciao.ro.

Cum își crește Dan Negru copiii

Pe de altă parte, Dan Negru a spus ce creștere vrea să le dea copiilor săi. Îi învață să fie fericiți așa cum spunea regretatul Dem Rădulescu într-o emisiune la TVR. Astfel, Dan Negru își învață copiii să privească în jos dacă vor să fie fericiți, nu în sus cum o fac mulți alții și greșesc.

„Vin vacanțele și televiziunile vor avea din nou știri despre turiști nemulțumiți. Nemulțumirea ne trage înapoi și asta încerc să-mi învăț copii. Ca să fi fericit e de ajuns să te uiți în jos și nu în sus. Când ajung prin India sau Singapore mă gândesc la oamenii care n-au apucat să vadă Marea Neagră sau Delta Dunării și îi Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat”, a mai declarat Dan Negru, conform sursei citate mai sus.

Dan Negru se simte bine în România

Nu în ultimul rând, Dan Negru a spus despre copiii lui că nu-i învață să plece în străinătate, dar că nu știe cum vor decurge lucrurile în viitor.

„Nu-mi îndrum copiii să plece în altă țară dar nu știu ce va fi când ei vor crește. Eu m-am simțit bine cu ai mei și am văzut multe locuri din planeta asta, dar tot cu ai mei m-am simțit cel mai bine. Cunosc bine diaspora românească pentru că prezint evenimente de mulți ani în Londra, Madrid, Roma sau New York, dar știu de la ei că acasă e ca niciunde”, a conchis Dan Negru.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Adrian Minune nu s-a putut abține. Ce l-a făcut pe manelist să plângă în hohote
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
FLORIN Piersic, MESAJ de pe PATUL de SPITAL. În ce STARE e ACTORUL
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro