De când a aflat că suferă de boala Lyme, cântăreața Adda a început să fie foarte atentă cu alimentele pe care le consumă. Vedeta a luat o decizie drastică și a renunțat complet la ele.
Blondina a susținut întotdeauna că trebuie să fim atenți cu corpul nostru, care ne poate transmite tot felul de semne. Acest lucru a ajuns să îl simtă mai bine pe pielea ei, atunci când s-a infestat cu boala Lyme. Ei bine, într-un interviu pentru VIVA.ro, artista a spus că a renunțat complet la zahăr, gluten și lactate.
,,Regim antiinflamator țin. Fără zahăr, fără gluten, lactate cât mai rar și puțin. Cât mai puține alimente procesate din magazine. Carnea, din sursă sigură și foarte rar. Aproape 90% gătit doar acasă. Nu am nicio aplicație. Nici nu știu cum se comandă mâncare. Apă multă, vitamine, ceaiuri. Un regim de viață cât mai sănătos pentru corpul meu.
Mâncăm cât mai sănătos și simplu. Foarte multe salate, legume. Pește la cuptor. Nu ținem dietă niciunul. E un stil de viață pe care ni l-am impus ca să fim sănătoși. Nu comandăm niciodată mâncare. Foarte rar are Alex poftă de pizza sau noodles, dar și pe astea preferăm să le facem în casă. Inclusiv aluatul.”, a declarat cântăreața Adda.
Boala cu care se confruntă carismatica artistă e una foarte complexă, care îi dă mari bătăi de cap artistei. O presupusă sarcină, deși, în mod normal, ar fi o binecuvântare, pentru Adda, aceasta s-ar putea transforma într-un real pericol.
” Teoretic, orice femeie ar trebui să se testeze înainte să rămână însărcinată. Pentru că anticorpii se transmit la făt. Însă eu, de exemplu, având în vedere că sunt pe tratament, aș putea să rămân însărcinată, că e safe pentru copil. Însă e riscant pentru mine, deoarece corpul meu nu e refăcut complet.”, a mai spus artista.