Carbohidrații reprezintă o problemă majoră pentru cei aflați la dietă. Din acest motiv, este foarte important să renunți la pâine, pizza și paste dacă vrei să pierzi câteva kilograme, chiar și dacă mănânci destul de sățios.
În cultura americană, fripturile cu brânză topită pe deasupra sunt foarte populare, mai ales sub formă de sandviș. De cele mai multe ori, se folosește o bucată de carne de vită mai ieftină, mai fibroasă, care se taie în bucăți mici. În versiunea originală, sandvișul cu pricina a fost inventat în Philadelphia și este intitulat Philly Cheesesteak. În ultimul deceniu însă, respectiva creație a făcut înconjurul lumii, fiind foarte probabil să-l găsești la mai multe foodtruck-uri și restaurante de la noi.
Mulți sunt de părere că originalul Philly Chesesteak a fost inventat de Pat Olivieri în 1930. Până atunci, Olivieri vindea doar hotdog. Într-o zi însă, a decis să ia niște carne de vită de la măcelar și să o prăjească pe grătar, pentru a o servi în aceeași chiflă lunguiață în care găsești de obicei un hotdog. Inițial, noul sandviș a devenit foarte popular printre șoferi care au fost fascinați de miros. Brânza a fost adăugată mai târziu, în 1949 de către un angajat al lui Olivieri, Cocky Joe Lorenzo.
În cazul în care ești la dietă și tânjești la acea combinație de friptură și brânză, ai fi surprins să afli că marea problemă în sandvișul clasic este pâinea. Dacă scoți pâinea din ecuație și o înlocuiești cu o frunză de varză, poți dormi liniștit la noapte pentru că nu ai înșelat criteriile dietei. Mai adaugă la combinație un pic de ceapă călită și niște ardei grași pentru o combinație câștigătoare. Este foarte important să opărești un pic frunzele de varză pentru a fi mai flexibile în momentul în care introduci în mijloc conținutul. În acest scop, sunt suficiente 30 de secunde în apă clocotită.