10 iun. 2023 | 15:28

Amestecul puternic care te scapă definitiv de gândacii din casă. Este gata în câteva minute

Diverse
Amestecul puternic care te scapă definitiv de gândacii din casă. Este gata în câteva minute
Amestecul puternic care te scapă definitiv de gândacii din casă. Este gata în câteva minute

Gândacii sunt o problemă în multe case. Apar pe nepusă masă și nu știi cum să scapi de ei, mai ales pentru că se înmulțesc rapid și pot deveni cu adevărat o bătaie de cap pe termen lung. Află, însă, că există un truc ce chiar dă rezultate! Este gata în doar câteva minute, iar rezultatele sunt sigure și imediate!

Trucul care te scapă de gândacii din casă

Prezența gândacilor este extrem de deranjantă. Deși nu sunt dăunători și nu aduc boli, nimeni nu vrea să îi aibă în casă. Există numeroase metode eficiente prin care poți scăpa de gândacii din casa ta. Dacă preferi să eviți substanțele chimice sau ai copii sau animale de companie în casă, există și metode naturale pe care le poți încerca.

Gândacii sunt, de obicei, respinși de mirosurile înțepătoare, ceea ce înseamnă că trebuie să găsești modalități în acest sens. De exemplu, te-ai gândit vreodată că foile de dafin se folosesc atât la gătit, dar alungă și musafirii nepoftiți? Tot ce trebuie să faci este să le așezi la colțul camerelor și în orice zonă în care știi că sunt mai mereu.

Un amestec extrem de bun este și cel pe bază de zahăr și bicarbonat de sodiu. În timp ce zahărul îi atrage, fiind dulce, pe placul lor, celălalt ingredient îi ucide.

Cum să scapi de gândacii din casă

Un prim pas important în lupta împotriva gândacilor este menținerea curățeniei și a igienei în casa ta. Gândacii sunt atrași de resturile alimentare, așa că asigură-te că nu lasi mâncare în bucătărie sau pe mese. Curăță imediat orice strop de mâncare și păstrează alimentele în recipiente etanșe. Asigură-te că gunoiul este aruncat în mod regulat și că recipientele pentru gunoi sunt bine închise.

Gândacii pot pătrunde în casa ta prin mici fisuri și crăpături din pereți, podele și ferestre. Inspectează atent toate zonele problematice și sigilează-le cu silicon sau alte materiale de etanșare. De asemenea, asigură-te că sistemul de canalizare este bine întreținut și desfundat în mod regulat, deoarece gândacii pot folosi aceste căi de acces pentru a pătrunde în locuința ta.

Există o varietate de capcane și substanțe de combatere a gândacilor disponibile pe piață, care pot fi utilizate cu succes pentru a scăpa de aceste insecte. Capcanele adezive pot fi plasate în zonele în care observi că gândacii sunt cel mai frecvent întâlniți. De asemenea, există spray-uri și pulberi insecticide specifice pentru combaterea gândacilor, pe care le poți aplica în zonele cu trafic intens de gândaci.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro