24 feb. 2019 | 16:21

Olguța Vasilescu se mărită, din nou: nunta de la ”Chicago” îți arată banii din PSD

Știri generale
Olguța Vasilescu se mărită, din nou: nunta de la ”Chicago” îți arată banii din PSD

Astăzi, 24 februarie 2019, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au cununia civilă. Faptul că va fi oficiată de Dragobete nu este o coincidență. Felicitările, masa și dansul vor avea loc la ”Chicago”.

Fostul ministru și actual deputat PSD, Lia Olguța Vasilescu se mărită cu președintele Comisie de control a SRI, senatorul Claudiu Manda. Cei doi vor avea cununia civilă la primăria din Craiova, iar petrecerea de după este organizată la restaurantul Chicago, din aceeași localitate.

Olguţa Vasilescu şi vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda se cunosc din 1997 şi au, fiecare, un copil din căsătoriile anterioare. Cei doi îşi vor uni destinele în Sala Mare a Primăriei Craiova, cununia civilă fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu. Viitorii soţi vor urma să devină parteneri şi în acte oficiale începând cu ora 16:00, după care vor sărbători alături de familie şi apropiaţi la localul Chicago Pub (fostul club Krypton Sky), potrivit Libertatea.

Este important de reținut că fostul club Krypton din Craiova nu beneficiază de bucătărie proprie. Ca urmare, mâncarea pentru cei aproximativ 100 de invitați va proveni din altă parte. Probabil, va fi vorba de un restaurant din apropiere. În ceea ce privește prețurile de la Chicago, conform jurnaliștilor Adevărul, locația s-ar putea să fie una de top pentru craioveni, dar prețurile încep de la 6 lei pentru un suc, 15 lei pentru un cocktail și 12 lei pentru un pahar de vin.

Cununia religioasă și petrecerea mare sunt programate la finele lunii viitoare, pe 30 martie. La momentul respectiv, după ce vor ajunge în fața preotului, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda vor petrece alături de prieteni și apropiați la Riviera Ballrom, un cort special amenajat, de dimensiuni generoase. Un fost secretar de stat, Ovidiu Flori și soția sa vor fi nașii celor doi.

Vizavi de trecutul amoros al celor doi, atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda, se află la a doua căsătorie. Ea a divorțat de Ovidiu Wlassopol și el de Adina Turcu.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro