31 mai 2023 | 19:21

Produsul de 15 lei pentru mașină care face minuni și în baie. Te scapă rapid de petele de la cabina de duș sau de la oglindă

Diverse
Produsul de 15 lei pentru mașină care face minuni și în baie. Te scapă rapid de petele de la cabina de duș sau de la oglindă
Produsul de 15 lei pentru mașină care face minuni și în baie

O ustensilă nelipsită din orice portbagaj este, de fapt, un ajutor de nădejde și în casă. Află, din rândurile de mai jos, care este produsul de 15 lei pentru mașină care face minuni și când este folosit în baie. Dintr-o singură mișcare, te scapă de petele de la cabina de duș sau de la oglindă.

Produsul pentru mașină care face minuni și în baie

Cei care locuiesc la bloc, mai ales în cele construite înainte de 1990, știu prea bine că spațiul este un lux de care nu se pot bucura în baie.

În ultimii ani, tot mai mulți proprietari au decis să renoveze această cameră, înlocuind cada tradițională cu un duș cu scurgere direct în podea, separat de restul încăperii printr-un paravan de sticlă. Este o soluție ce arată bine, mărește spațiul, dar dificil de întreținut.

După câteva utilizări ale dușului, sticla din care este făcut paravanul se pătează, urmele de calcar lăsate de apă și spuma de la gelul de duș, șampon și balsam nefiind tocmai ușor de curățat.

Giulia Groppo, un creator de conținut specializat în sfaturi pentru îngrijirea casei, a dezvăluit un truc senzațional: oțetul alb. Potrivit acesteia, tot ce trebuie să faci este să înmoi un burete de bucătărie în oțet și să ștergi cu el suprafața pătată.

Te-ar putea interesa și: Planta care te scapă de umiditatea din baie. Face minuni!

Te scapă rapid de petele de la cabina de duș sau de la oglindă

Este important nu doar să curățăm bine dușul, ci și să știm de câte ori să o facem pe săptămână. Ideal ar fi să acționăm după fiecare utilizare a acestuia.

Totuși, prevenția este cheia succesului. Așadar, dacă îți dorești să eviți formarea depunerilor de calcar pe paravanul din baie, vei avea nevoie de o ustensilă ce nu lipsește din portbagajul niciunei mașini. Este vorba despre racleta cu margine de cauciuc folosită pentru parbriz și oglinzi, pe care o putem cumpăra cu 15 lei din orice magazin sau benzinărie.

Ține o racletă lângă cabina de duș și folosește-o după ce termini de spălat, eliminând cu ajutorul ei picăturile de apă de pe sticlă. Poate fi folosită și pe oglinda din baie.

Te-ar putea interesa și: Amestecul banal care te scapă de musculițele din baie. Durează doar câteva minute

Parteneri