22 mai 2023 | 00:54

Ianis Hagi, impresionat de succesul obținut de tatăl său. „O seară extraordinară pentru familia noastră”. Ce a spus când a fost întrebat dacă o să mai joace la Farul

Știri generale
Ianis Hagi, impresionat de succesul obținut de tatăl său. „O seară extraordinară pentru familia noastră”. Ce a spus când a fost întrebat dacă o să mai joace la Farul

A fost o zi fabuloasă în familia Hagi. Ianis a încris după 16 luni, iar „seniorul” familiei a câștigat titlul cu Farul, după „finala” palpitantă cu FCSB. Jucătorul lui Glasgow Rangers a acceptat să vorbească în direct la televiziune, la miezul nopții, despre acest moment și a spus că este foarte mândru de tot ceea ce a realizat tatăl său.

Ianis Hagi, emoționant după succesul obținut de tatăl său. Farul a câștigat titlul în România

Ianis Hagi a ratat meciul Farul – FCSB 3-2! Ar fi vrut să fie pe stadion, dar Glasgow Rangers a avut meci în campionat în care a și înscris după 16 luni și nu a avut timp nici să-l vadă la televizor. A ținut legătura, prin mesaje, cu mama și cu sora lui și a aflat deznodământul partidei.

A fost foarte emoționat când a văzut că Farul a câștigat, iar fanii au intrat pe teren. Una dintre imaginile bucuriei le-a postat său de Instastory. „Ce poză! Felicitări, Farul”, a scris Ianis Hagi. Fotbalistul a distribuit apoi și o postare surorii sale, Kira Hagi, alături de mesajul „Campionii creează campioni”, titlul cărții scrise de tatăl său.

Farul Constanța a câștigat titlul

„E o seară extraordinară pentru familia noastră, pentru Constanța, pentru tot acest proiect început de tata acum 14 ani. Și uitați-vă că, în toți acești ani, a reușit să câștige trofee cu o echipă având o medie de vârstă de 23 de ani, cred”, a declarat Ianis Hagi.

Fiul lui Gheorghe Hagi i-a lăudat și pe foștii lui colegi de echipă și a spus că îi apreciază foarte tare pentru efortul pe care l-au depus.

„Îi cunosc pe aproape toți jucătorii de acolo, vorbesc des cu tata, plus că m-am antrenat puțin cu ei în martie. Un trofeu e un trofeu, nu multă lume poate prezenta un asemenea CV (n.r. – precum cel al tatălui său). Cred că înseamnă mult mai mult pentru el decât primul titlu.

Presiunea a fost mult mai mare. În primul an, erau doar câțiva fani, cunoșințe, familii. Dar, acum, un oraș întreg așteaptă meciurile, vor ca echipa lor să câștige și e o presiune diferită. Tata are foarte multă încredere în acești jucători”, a spus Ianis, la Digi Sport.

În finalul intervenției, internaționalul român a fost întrebat dacă ar vrea să mai joace la echipa pe care tatăl său o antrenează și o patronează. „Nu știu dacă voi juca vreun sezon la Farul, vom vedea. Chiar nu știu”, a mai afirmat jucătorul român.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Acești români scapă de o plată. Actele pe care le vor face gratis
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro