09 mai 2023 | 21:57

Dragoș Moștenescu pregătește o nouă surpriză pentru fanii lui. Ar putea fi șansa revenirii sale pe TV: ”Poate ar merge și în România” EXCLUSIV

Monden
Dragoș Moștenescu pregătește o nouă surpriză pentru fanii lui. Ar putea fi șansa revenirii sale pe TV: ”Poate ar merge și în România” EXCLUSIV
Dragoș Moștenescu pregătește o nouă surpriză pentru fanii lui

Dragoș Moștenescu sau Costel din „La Bloc” a împlinit 56 de ani chiar pe 1 Aprilie, de ”Ziua Păcălelilor”. Actorul stabilit la Londra ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru Playtech Știri, despre noul său proiect. Acesta are la bază un scenariu oarecum asemănător cu cel al serialului difuzat, ani la rând, de PRO TV, și care i-a adus celebritatea.

Comediantul este născut de „Ziua Păcălelilor”

Dragoș Moștenescu este un comediant de top. El crede că nu întâmplător s-a născut chiar pe 1 Aprilie:

„Poate de-aia am și ieșit, așa, mai comediant, fiind născut pe 1 Aprilie. Nu am regretat niciodată că am venit pe lume în ziua în care se fac cele mai multe glume din an. E și o zi pe care o ține minte toată lumea și atunci primesc urări și felicitări”, susține el.

Profesional, Dragoș spune că nu are de ce să se plângă:

„Producțiile îmi merg binișor. Nu am explodat încă, dar am făcut lucruri bunicele. Am tot felul de soiuri de comedie, seara, peste zi, în funcție de castingurile pe care le iau sau nu le iau, pot avea sau nu filmări. De curând, a ieșit un serial pentru BBC în care am jucat un rol secundar și pentru HBO. Se numește ”Câinii ploii” și poate fi văzut pe platformele amintite”.

„Sigur nu voi ieși la pensie de aici, din Londra!”

Are dese întâlniri și cu diverși producători:

„Mă gândesc la prezent și la viitorul apropiat, nu am pus în balanță ideea revenirii! Cât sunt aici încerc să fac cât mai multe posibil, să-mi exploatez șansele și de a încerca să-mi construiesc o carieră cât mai mare și aici. După care om vedea ce se va întâmpla, unde ne-om stabili. Sigur nu voi ieși la pensie de aici, din Londra!”, glumește Dragoș, pe tema asta.

Se declară „în formă”, dar „e loc și de mai bine”

Gândul îi stă acum însă la o producție personală, ușor diferită de cea care a stat la baza serialului „La Bloc”:

„E bine că sunt încă în formă, dar e loc și de mai bine, cum spuneam. Sperăm, în curând, să avem mai multe cerințe, dar lucrurile depind foarte mult și de caracterele care se joacă. Momentan, sunt și în etapa de dezvoltare a unui scenariu personal care se va numi „Casă la comun” și în care accentul cade pe mai mulți oameni care trăiesc împreună, împărțind o baie, o bucătărie, cum se întâmplă în foarte multe zone prin Marea Britanie, inclusiv în Londra.

E vorba despre cei veniți să muncească în Londra și nu sunt cu familia sau cu tinerii, spre exemplu care nu-și permit să închirieze un apartament, stau într-o casă, din asta, cu trei sau cu patru camere, în care împart la comun bucătăria și baia sau băile, dacă sunt două. Și asta e o chestie foarte comună, aici. E un fenomen cunoscut și de către români.

Încerc să exploatez această idee, în special pe motivul celor sosiți din Europa de Est, care intră în contact cu cei din vestul Europei, și apar tot felul de divergențe sau de conflicte culturale sau chiar pe teme religioase, la un moment dat. Totul va fi tratat în mod comic”.

Scenariul ar putea fi gata în această toamnă

În viziunea sa, ar putea fi un serial după modelul „La Bloc”, având această caracteristică. Și s-ar putea numi „La Casă”. Cel mai devreme ar putea fi gata în toamnă, dar după aceea începe munca de a-l vinde:

„El trebuie pregătit pentru a fi vândut, să vedem pe cine o să convingă, pentru nu știu ce canal de televiziune. Nu poți să te duci să le bați la ușă și să le spui: ”Am venit să vă prezint nu știu ce proiect””, adaugă Dragoș Moștenescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

El mai e de părere că proiectul ar putea prinde și la noi, chiar dacă există diferențe notabile:

„Poate ar merge și în România. Nu știu sigur încă. Fiindcă nu știu încă dacă această cultură de a împărți casa cu niște străini e prezentă și la noi. Însă ne gândim și vedem ce se poate face din el”, a conchis Dragoș Moștenescu din „La Bloc”.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Salată de conopidă, rețeta care a făcut furori pe internet. E delicioasă și se prepară în doar câteva minute
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Maria Ciobanu, la răscruce. A trecut prin momente crâncene
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Ora de iarnă 2024. Nu se mai dă ceasul înapoi? Ora de vară va fi utilizată permanent
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro