09 mai 2023 | 09:08

Femeia fără adăpost care a câștigat 5 milioane de dolari la Loto. Acum se va căsători

Diverse
Femeia fără adăpost care a câștigat 5 milioane de dolari la Loto. Acum se va căsători
A câștigat din greșeală, iar azi este milionară

Nu de puține ori am auzit de oameni, loviți de noroc, care au câștigat sume fabuloase la loto. De altfel, în ultimii ani sume record au fost oferite ca și câștig dincolo de ocean, în Statele Unite ale Americii. Dar povestea de față pare a veni din cărțile de povești cu Cenușăreasa, iar personajul principal este o femeie fără adăpost care a câștigat 5 milioane de dolari la loto. Ce a făcut cu banii și care sunt planurile ei de viitor, citește mai departe și vei afla.

Femeia fără adăpost care a câștigat 5 milioane de dolari cu un bilet răzuibil în California

O fostă femeie fără adăpost este acum milionară datorită unui bilet de răzuit la loto, anunță oficialii Loteriei din California. Lucia Forseth a câștigat 5 milioane de dolari după ce a cumpărat un bilet de tip Scratchers la un supermarket Walmart din Pittsburg, în East Bay, în statul East Bay, la aproximativ 50 de kilometri nord-est de Oakland. Forseth își schimba uleiul la mașină și a zgâriat biletul câștigător în afara magazinului, au declarat oficialii loteriei de stat într-un comunicat de presă.

„Am cumpărat doar un singur bilet. Am închis ochii și l-am ales pe acela, iar acesta a câștigat! Prima dată am crezut că am câștigat un bilet gratuit, dar am verificat și scria că am câștigat 5 milioane de dolari!

În urmă cu șase ani, eram fără adăpost. Niciodată nu crezi că ai o șansă să câștigi. Este pur și simplu întâmplător… Nu m-am gândit niciodată că i se va întâmpla cuiva ca mine.”, spune Lucia Forseth.

Vezi și: Ce a pățit o femeie care a câștigat la Loto și i-a ascuns soțului banii. Incredibil ce s-a întâmplat la divorț

Lucia Forseth: „Anul acesta mă căsătoresc”

Norocoasa câștigătoare a spus că va folosi banii pentru a cumpăra o casă și intenționează să investească restul. Lucia Forseth a văzut o schimbare dramatică a norocului din 2017. În primul rând, ea a depășit situația de persoană fără adăpost. Apoi, a devenit multimilionară după ce a câștigat 5 milioane de dolari la loteria din California. Cât despre planurile pe care și le făcuse ulterior, femeia spunea că „Anul acesta mă căsătoresc, îmi iau diploma de asociat și am câștigat 5 milioane de dolari„, povestește femeia.

Vezi și: A câştigat 2 miliarde de dolari la LOTO şi a cheltuit 25 de milioane dintr-un foc. Pe ce a dat bărbatul uriaşa sumă

Câștigul ei la 2023 Scratchers o face să fie al treilea câștigător al biletului din California în acest an. Mai există încă două bilete de 5 milioane de dolari. Șansele de a câștiga jocul sunt de 1 la 3.088.854, potrivit Loteriei din California. Este o poveste de Cenușăreasă pentru Forseth, care în 2017 nu avea unde să locuiască. „Fiind fără adăpost în urmă cu doar șase ani, nu m-am gândit niciodată că i se va întâmpla cuiva ca mine„, a mai spus femeia. Forseth a spus că plănuiește să se căsătorească în acest an și să obțină o diplomă de asociat.

„Auzind o poveste de succes ca aceasta arată impactul pozitiv pe care jocurile noastre îl au asupra câștigătorilor și a școlilor deopotrivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Loteriei California, Carolyn Becker.

Care a fost cel mai mare câștig la loteria americană

Un deținător al unui singur bilet din California a câștigat cel mai mare premiu din istoria americană, după ce jackpotul a ajuns la suma uriașă de 2,04 miliarde de dolari. Jackpotul de 12,04 milioane de dolari este cel mai mare premiu de loterie câștigat vreodată în Statele Unite.

Vezi și: Un bărbat a câștigat la Loto de 3 ori într-un singur an. Ce numere a folosit

Câștigarea jackpotului Mega Millions sau Powerball este o sumă de bani care îți schimbă cu adevărat viața, dar o parte destul de substanțială din câștiguri se va duce pe taxe. Câștigătorul premiului cel mare de 2,04 miliarde de dolari a luat acasă 628 de milioane de dolari sub formă de plată forfetară, după impozitare.

Digisport.ro
Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Mihai Bendeac și-a prezentat apartamentul. E situat chiar în mijlocul Bucureștiului
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Cristina Șișcanu, ceartă în plină stradă cu un polițist. Soția lui Mădălin Ionescu a filmat totul
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Este cea mai tristă zi. S-a stins marea doamnă a lumii filmului. Românii au crescut cu filmele ei
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro