21 apr. 2023 | 08:57

Horoscop Cristina Demetrescu până la 1 mai 2023. Zodia care primește vești

Horoscop
Horoscop Cristina Demetrescu până la 1 mai 2023. Zodia care primește vești
Horoscop Cristina Demetrescu până la 1 mai 2023

Începând de joi, 20 aprilie, Mercur a intrat în retrogradare până pe 14 mai. Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, perioada care urmează va fi prielnică pentru noi începuturi, dar, în același timp, unii nativi ar trebui să fie ceva mai atenți și la aspectele care țin de sănătate și carieră. Iată cum va fi finalul de lună pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Cristina Demetrescu până la 1 mai 2023

Berbec

Nativii din zodia Berbec trebuie să fie mai atenţi la sectorul financiar, fiind nevoiți să își găsească un echilibru și un balans financiar pe termen mai lung. Mai ales că eclipsa de Soare vine şi cu unele surprize întotdeauna.

Taur

Taurii s-ar putea confrunta cu ceva evenimente în viața personală. Eclipsele nu sunt ceva de rău şi nici de bine, ci niște nergii care declanşează după suflet anumite evenimente în viaţa personală.

Gemeni

În cazul acestor nativi, Mercur retrograd implică boli cronice cu tratamente care se întind pe o perioadă îndelungată. Așadar, Gemenii trebui să fie atenți la zona sănătăţii, dar şi la hoţi: de buzunare, de suflete, de inimi sau persoane care stau sub semnul duşmanilor ascunşi. Chiar și cei mai buni prieteni îți pot da sfaturi nu tocmai bune.

Rac

Racii simt nevoia să se consulte, să ceară o părere, pentru că sunt nesiguri pe emoţiile lor, pe ceea ce simt. Dar Racul are ajutor de la Saturn, din zodia Peşti, care este într-o perioadă de evoluţie pe cont propriu.

Leu

Leii s-ar putea să aibă parte de mari oportunități pe plan profesional, asta dacă Mercur retrograd nu le amână. Prin urmarea, acești nativi ar trebui să fie atenți la la deciziile pe care le iau. Atenţie şi la relaţia cu taţii şi cu tot ce ţine de autorităţi.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară ar trebui să fie puțin mai atenți la călătorii, poate chiar în afara graniţelor ţării. Vorbim despre Mercur retrograd, deci despre consum mare de energie la drum.

Balanță

Balanţele ar face bine să fie ceva mai atente, mai ales cei care au bani puși la „saltea”, care plasează sau dau banii fără hârtii, pentru că tot ce ţine de zona aceasta mai ocultă a banilor, sau chiar plasarea lor în monede virtuale, poate fi destul de riscantă, păguboasă.

Scorpion

Scorpionii au nevoie în această perioadă de anumite parteneriate, nu neapărat foarte apropiate, dar de oameni pe care să se poată baza și de la care să primească ajutor. Eclipsa poate genera nişte fenomene imprevizibile, iar dacă acea persoană nu este lângă Scorpion la momentul oportun, poate fi o problemă.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie mult mai atenți la treaba pe care o au de terminat. Este posibil să fie puţini obosiţi, să se confrunte cu ceva probleme de sănătate, iar unele tratamente să nu dea tocmai rezultate dorite. Atenţie şi la accidente.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn au un impact major al eclipsei în plan sentimental, dar nu toată lumea care se iubeşte se şi înţelege. Mercur retrograd îi va pune puţin în contradictoriu pe cei care se îndrăgostesc.

Vărsător

Vărsătorii ar putea să se apuce de renovarea casei, dar cel mai bine ar fi să înceapă să facă aceste lucruri după eclipsa din luna mai. Nu se fac aceste schimbări în perioada când Mercur retrograd e pe casa lor, pentru că vor fi mulţi bani aruncați.

Citește și: Zodiile care dau lovitura în luna mai. Vor avea 30 de zile de vis

Pești

Peştii sunt în lumea gafelor în acestă perioadă. Prin urmare, trebuie să acorde o mai mare atenție la ceea ce scot pe gură, pentru că s-ar putea ca din cauza lui Mercur retrograd să trebuiască să dea explicații multe, să îşi ceară scuze, ba chiar să ajungă în fața unui judecător, a spus astrologul Cristina Demetrescu, la emisiunea Vorbeşte lumea.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Oana Ioniță riscă să își piardă fiul definitiv. A ajuns la capătul puterilor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro