19 apr. 2023 | 17:09

Zodiile care dau lovitura în luna mai. Vor avea 30 de zile de vis

Horoscop
Zodiile care dau lovitura în luna mai. Vor avea 30 de zile de vis
Zodiile care dau lovitura in luna mai. Vor avea 30 de zile de vis

Pe 5 mai va avea loc Eclipsa de Lună, un fenomen astrologic ce va influența într-o măsură mai mică sau mai mare comportamentul nativilor horoscopului european. Ce surprize le așteaptă pe zodii în ultima lună de primăvară.

Horoscopul lunii mai 2023

Berbec

Vei fi afectat pe plan emoțional. Vei traversa o perioadă dificilă și vei simți nevoia să fii înconjurat de persoanele dragi și să fii răsfățat de partenerul de viață. Nu vei sta foarte bine cu banii, deci nu trebuie să faci mari investiții financiare.

Taur

Mai este luna dominantă a nativilor din zodia Taur, motiv pentru care te vei simți extrem de bine și îți va merge bine pe toate planurile. Vei cunoaște o nouă iubire și vei primi mai mulți bani la actualul job.

Gemeni

Vei traversa o perioadă dificilă pe plan financiar. Ai grijă să nu faci investiții care nu îți sunt necesare în următoarele săptămâni. Se anunță conflicte în viața de cuplu.

Rac

Vei pune accent pe carieră și pe consolidarea visurilor tale pe plan profesional. Ai putea primi o ofertă de job la care te vei gândi foarte bine înainte de a o refuza.

Citește și Horoscopul zilei de miercuri, 19 aprilie 2023. Zodia care va avea noroc pe toate planurile

Leu

Ai putea suferi mari pierderi financiare în luna mai a acestui an, motiv pentru care trebuie să fii atent la felul în care îți gestionezi veniturile.

Fecioară

În mai 2023 vei face tot posibilul pentru a te relaxa. S-ar putea să ai parte de anumite probleme cu partenerul de viață. Te-ai certat și cu prietenii și familia, motiv pentru care trebuie să te gândești foarte bine la ce se va întâmpla pe viitor.

Balanță

Vești bune pentru nativul Balanță. Luna mai aduce pasiune și iubire în viața ta. Cei care sunt singuri și-ar putea întâlni sufletul pereche.

Scorpion

Radiezi multă energie pozitivă în jurul tău. Te vei dedica mai mult familiei și persoanelor dragi în luna mai, poate chiar veți pleca într-o excursie împreună.

Săgetător

Luna aceasta te va face să își dorești mai multe de la viața ta, așa că timpul tău va fi dedicat dezvoltării personale și profesionale. Te-ai putea aventura într-o experiență unică, în străinătate, sau să îți deschizi o nouă afacere. Pentru tine nu există „nu pot”.

Capricorn

Te bucuri de timp petrecut alături de familie, prieteni, copii și persoana iubită, deoarece simți nevoia să simți afecțiunea celor dragi.

Citește și Cele mai descurcăreţe zodii. Ies cu bine din orice situaţie, sunt abile şi fără teamă

Vărsător

Vei simți nevoia de a lua o pauză, pentru a-ți pune ordine în gânduri și sentimente. Treci printr-o perioadă delicată, motiv pentru care nu vrei să comunici cu prea multe persoane din exterior. Apelezi la introspecție și meditație.

Pești

Vei atrage ca un magnet persoanele în viața ta. Vei fi carismatic, șarmant și extrem de seducător. Bărbații vor cuceri femeile cu doar câteva vorbe, în timp ce domnițele din zodia Pești se vor bucura de toată atenția urmașilor lui Adam.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Elena Udrea, mesaj tulburător de ziua fiicei sale
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro